“Συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους”

Ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς μίλησε στον sport103 FM για το αυριανό (24/4) παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στο Ιβανώφειο, αλλά και της διαφαινόμενης επίτευξης του στόχου της ανόδου …

Ηρακλής

Ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς μίλησε στον sport103 FM για το αυριανό (24/4) παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στο Ιβανώφειο, αλλά και της διαφαινόμενης επίτευξης του στόχου της ανόδου στην Α1.


Για τον δρόμο της επιστροφής στην Α1 τόνισε: «Είμαστε σε καλό δρόμο και πολύ κοντά στην άνοδό μας στην Α1 και όλοι μαζί ωστόσο συνεχίζουμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος αν και κάθε νίκη μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας».


Για το αυριανό παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στο Ιβανώφειο παρουσία και πάλι των φιλάθλων της ομάδας δήλωσε: «Έχουμε δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να αποδείξουμε στο παρκέ ότι είμαστε καλύτεροι έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό μας μετά από τρεις μήνες και πέντε συνολικά εντός έδρας παιχνίδια μας. Κάτι που περιμένουμε όλοι μας. Πιστεύω ότι θα έχει πολύ κόσμο και θα μας βοηθήσουνε πάρα πολύ και όλοι μας στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι για αυτό».


Για την πορεία του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 είπε: «Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι δύσκολο με μας να είχαμε περιόδους που δεν τα πήγαμε τόσο καλά. Προσωπικά όμως δεν έπαψα να πιστεύω στον στόχο που κυνηγούσαμε. Για αυτό και θα πρέπει να δίνεις πάντα το 100% των δυνάμεών σου. Πλέον όμως είμαστε σε καλό δρόμο για να πετύχουμε τον στόχο μας και είναι στο χέρι μας και απλά δεν θα πρέπει να κάνουμε κάποια λάθη ώστε να πετύχουμε κάτι που το αξίζουμε».


Κι όσο για το στοιχείο που χαρακτήρισε το φετινό σύνολο του Λευτέρη Κακιούση υποστήριξε: «Εμπιστοσύνη, συγκέντρωση και δουλειά και ότι μείναμε όλοι μαζί σαν ομάδα κάτι που είναι πολύ σημαντικό όπως και το να έχουμε καλή ατμόσφαιρα δίνοντας τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Ακόμη είναι σημαντικό ότι όλοι μας είμαστε έμπειροι και κάναμε μέχρι στιγμής αυτό που πρέπει και είμαστε τόσο κοντά».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top