Με έξι παίκτες για τη νίκη-ανόδου

Οι πόρτες του Ιβανωφείου ανοίγουν για τον κόσμο του Ηρακλή, μετά από τρεισήμισι μήνες. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται τον ΚΑΟΔ (24/4, 17:30) με στόχο άλλη μια …

Ηρακλής

Οι πόρτες του Ιβανωφείου ανοίγουν για τον κόσμο του Ηρακλή, μετά από τρεισήμισι μήνες. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται τον ΚΑΟΔ (24/4, 17:30) με στόχο άλλη μια νίκη που θα τους φέρει «αγκαλιά» με την άνοδο στην Α1.

Από τις 9 Ιανουαρίου και τον αγώνα με το Παγκράτι για την 12 η αγωνιστική, οι παίκτες του Λευτέρη Κακιούση παίζουν μόνοι τους στο άδειο Ιβανώφειο. Την 25η πλέον, ο κόσμος της ομάδας μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών και να τους δώσει την ώθηση και τη δύναμη που χρειάζεται, ώστε να προσπεράσουν κι αυτό το εμπόδιο. Για το αυριανό παιχνίδι έχει οριστεί γενική είσοδος 15 ευρώ.

Τα προβλήματα δε λείπουν, αφού ο Λευτέρης Κακιούσης προετοιμάζει την ομάδα με δύο σημαντικές απουσίες στην περιφέρεια. Δε θα αγωνιστούν οι Σάββας Καμπερίδης και Σπύρος Κέκελης, αφού ο μεν πρώτος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ ο δεύτερος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.

Το τεχνικό τιμ, πριν την έναρξη της προπόνησης, ανέλυσε μέσω βίντεο τον προσεχή αντίπαλο. Η ομάδα της Δράμας είναι από τις αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες του πρωταθλήματος, που θέλουν να κλείσουν με καλό τρόπο τη σεζόν. Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες σε 12 αγώνες.

Σχετικά Άρθρα

H απάντηση της ΚΑΕ Ηρακλής στην παραποίηση της οφθαλμοφανούς αλήθειας

Μπάσκετ

Back to Top