Η ανακοίνωση της γενικής συνέλευσης καταλήψεων

Ανακοίνωση εξέδωσε μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, η γενική συνέλευση καταλήψεων, για την απόφασή της να απορρίψει τη μεταβίβαση της χρήσης του 50% των μετοχών …

Ηρακλής

Ανακοίνωση εξέδωσε μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, η γενική συνέλευση καταλήψεων, για την απόφασή της να απορρίψει τη μεταβίβαση της χρήσης του 50% των μετοχών του Ρέμου στον Ερασιτέχνη.“Μετά τη σημερινή γενική συνέλευση η οποία έγινε παρουσία των κυρίων Αρταβάνη, Τριανταφύλλου, Αδαμίδη, Γωγάκου, αποφασίσαμε να ανακαλέσουμε τη συμφωνία που έλαβε χώρα μεταξύ του πληρεξούσιου δικηγόρου του κυρίου Πασχαλίδη και του Γυμναστικού Συλλόγου κατά την οποία μεταβιβάζονταν η χρήση του 50% των μετοχών του φερόμενου ως μεγαλομετόχου στον Γ.Σ. Απορρίψαμε αυτή την ενέργεια διότι δεν έγινε σεβαστό το αίτημα των καταλήψεων το οποίο ήταν οι μετοχές να έρθουν καθαρές από χρέη. Άντ’ αυτού ο κύριος Πασχαλίδης νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ανόητους προσπάθησε να διώξει από πάνω του τις μετοχές οι οποίες συνοδεύονται από ένα τεράστιο χρέος προς τρίτους το οποίο κανείς τελικά δε γνωρίζει το ύψος του.


Απαιτούμε από τον φερόμενο ως μεγαλομέτοχο να μεταβιβάσει άμεσα τη χρήση των μετοχών αφού πρώτα πληρώσει το 100% των χρεών προς τρίτους που τις συνοδεύουν.


Παράλληλα ο Γ.Σ. μέσω του κυρίου Αδαμιδη δεσμεύτηκε ότι θα κάνει από αύριο ενέργειες ώστε να εξασφαλίσει τα μελλοντικά έσοδα της Π.Α.Ε. για να μην υποθηκευτούν από τον κύριο Πασχαλίδη με αντάλλαγμα την εκχώρηση δανείου από κάποια τράπεζα.


Οι δυο καταλήψεις συνεχίζονται κανονικά, καλούμε τον κόσμο να παρευρεθεί και αύριο στη γενική συνέλευση η οποία θα λάβει χώρα στο κατσάνειο στις 8:00 παρουσία όλων των παραγόντων που πέρασαν από τις διοικήσεις του Αντώνη Πασχαλίδη.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ”


ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: Στο γραφείο του Κωνσταντίνου Γωγάκου κατέληξαν οι μισές μετοχές του Αντώνη Ρέμου. Ο Θεόφιλος Πατέλης συναντήθηκε με τον δικηγόρο του προέδρου της ΠΑΕ και παρέλαβε το 50% των μετοχών που έχει στην κατοχή του ο Ρέμος. Συγκεκριμένα, πήρε 548.394 μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν στο 42,63% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.


Το ίδιος ακριβώς ποσοστό θα δοθεί στον Ερασιτέχνη την πρώτη ημέρα του Ιουνίου, εφόσον ο Ανδρέας Παντελή δεν χρηματοδοτήσει μέχρι τότε την ΠΑΕ, με το ποσό των 500.000 ευρώ. Ακόμη όμως και αν ο Κύπριος βάλει αυτά τα χρήματα, τον τελευταίο λόγο σε όλες τις αποφάσεις, θα της έχει ο Ερασιτέχνης, ως κάτοχος του 10% των μετοχών και διαχειριστής του 42,63%.

Σχετικά Άρθρα

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top