Κυανόλευκοι παράγοντες που κατακτούν την διάκριση

Έγινε γνωστός σαν ο πρώτος και μοναδικός “ειδικός γραμματέας αθλητισμού”, είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του “Αθλητικού Μουσείου Θεσσαλονίκης”, κέρδισε την καθολική αναγνώριση σαν πρόεδρος …

Επικαιρότητα

Έγινε γνωστός σαν ο πρώτος και μοναδικός “ειδικός γραμματέας αθλητισμού”, είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του “Αθλητικού Μουσείου Θεσσαλονίκης”, κέρδισε την καθολική αναγνώριση σαν πρόεδρος της ομοσπονδίας χάντμπολ και τιμήθηκε από την ΔΟΕ για την δραστηριότητα που ανέπτυξε για την καταπολέμηση του ντόπινγκ.


Όμως μέσα σε όλα αυτά ο Στέλιος Αγγελούδης ποτέ δεν ξέχασε την αγαπημένη του ομάδα και ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται γι’ αυτή, αφού ήταν και παραμένει ένας πιστός και εκλεκτός φίλος του Ηρακλή.


Ο Στέλιος Αγγελούδης, με απόφαση της Κυβέρνησης, αναλαμβάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στον ΟΛΘ. Σε ένα τομέα που παίζει καθοριστικό ρόλο στην οικονομία της πόλης αλλά και της Βορείου Ελλάδος γενικότερα Φαίνεται ότι το πόστο αυτό αποτελεί πόλο έλξης για τους αξιόλογους παράγοντες του Ηρακλή, αφού από την ίδια θέση πέρασε ένας ακόμα φίλος του Γηραιού, ο Απόστολος Γενίτσαρης.


Με την επιλογή του αυτή, ο Στέλιος Αγγελούδης επιβραβεύεται για το ήθος και την αψεγάδιαστη διαδρομή του σε όλες τις δραστηριότητες του. Και βέβαια κανένας δεν αμφιβάλει ότι και από τις νέες του θέσεις, οι υπηρεσίες που θα προσφέρει θα είναι πολύτιμες.

Σχετικά Άρθρα

Κακουργηματική δίωξη σε 4 οπαδούς του ΠΑΟΚ για την παρ’ ολίγο δολοφονία οπαδού του Άρη.

Διάφορα

“Πρωτοβουλία συγγνώμης” για τα θύματα από Γκαγκαλούδη (pic+vid)

Διάφορα

Back to Top