Δοκιμές επί δοκιμών στο 5-1 με τον Πυρσό

Σε ευκαιρία για πολλές δοκιμές παικτών, αλλά και χρησιμοποίησης παικτών σε διαφορετικές θέσεις εξελίχθηκε η αναμέτρηση προπονησιακου χαρακτήρα του Ηρακλή με τον Πυρσό Γρεβενών στο …

Ηρακλής

Σε ευκαιρία για πολλές δοκιμές παικτών, αλλά και χρησιμοποίησης παικτών σε διαφορετικές θέσεις εξελίχθηκε η αναμέτρηση προπονησιακου χαρακτήρα του Ηρακλή με τον Πυρσό Γρεβενών στο Καυτανζόγλειο, όπου οι “κυανόλευκοι” επικράτησαν με 5-1.


Τα γκολ:


7΄ Γιάκομπ 1-0


11΄ Κομπαγιάσι 2-0


30΄ Γκαρσία 3-0


33΄ Γιάκομπ 4-0


50΄ Γιακάκογλου 4-1


56΄ Βουτσιάς 5-1


* Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η διοίκηση του Πυρσού Γρεβενών τίμησε τους Γρηγόρη Φανάρα και Τάσο Κατσαμπή για την μακρά προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.  


* Ο Γιώργος Κατσικάς αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού, καθώς υπέστη διάστρεμμα ποδοκνημικής.


* Ο Ντάνι Φερνάντες αγωνίστηκε ως εσωτερικός παίκτης, καθώς στην απόφαση αυτή συνέβαλε και ο προπονησιακός χαρακτήρας του παιχνιδιού.


ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής, Σαρακατσάνος, Κατσικάς, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Ιωανίδης, Γκαρσία, Κομπαγιάσι, Επστάιν, Μάρα, Γιάκομπ


Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μέλκας, Βέρα, Κατσικάς (60΄ – λόγω τραυματισμού – Γιαννούλης), Περπερίδης, Ντατίδης, Βουτσιάς, Κερμενίδης, Μήτσικας, Λιόνης, Νατσιόπουλος, Βέλλιος, Παπαστεριανός, Φερνάντες.


ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Σουμουζίδης, Στουρνάρας, Δούμας, Κουρδάκης, Σερέτης, Δουλκερίδης, Χατζής, Γεωργίου, Βελώνης, Γκαρόζης, Νάιντος.


Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κουρουφιανάκης, Κουρελάς, Μπανούσης, Τσιριμίδης, Γιακάκογλου, Κάλφας, Γουνελάς, Αλεξανδρής, Ασλανίδης, Καραγιάννης, Γκέτσιος, Τσακστάρας.

Σχετικά Άρθρα

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top