Εξελίξεις στο ζήτημα του πληρεξουσίου

Εμπλοκή παρουσιάστηκε αρχικά στο θέμα της υπογραφής του πληρεξουσίου παραχώρησης της διαχείρισης των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής στον Ερασιτέχνη. Τελικά το ζήτημα αναμένεται να τακτοποιηθεί …

Ηρακλής

Εμπλοκή παρουσιάστηκε αρχικά στο θέμα της υπογραφής του πληρεξουσίου παραχώρησης της διαχείρισης των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής στον Ερασιτέχνη. Τελικά το ζήτημα αναμένεται να τακτοποιηθεί εντός της αυριανής ημέρας (22/2) σε νέα συνάντηση που θα έχουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών. Γιατί όμως υπήρξε αυτή η καθυστέρηση;

Από τη μία ο Δημήτρης Τριανταφύλλου ανακάλεσε την εξουσιοδότηση που είχε δώσει στον Θεόφιλο Πατελή, τη στιγμή που εκείνος ήταν στο γραφείο του δικηγόρου που εκπροσωπεί τον Αντώνη Ρέμο. «Αφού υπάρχει κατάληψη, πώς θα τις πάρουμε και πού θα τις πάμε;», ήταν η δικαιολογία του προέδρου του Ερασιτέχνη.

Από την άλλη, υπάρχει η ξεκάθαρη θέση των οπαδών του Ηρακλή που εκφράστηκε και μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσαν. «Ο φερόμενος ως μεγαλομέτοχος Αντώνης Πασχαλίδης να δεσμευτεί για την αποπληρωμή των χρεών που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και να παραδώσει τις μετοχές, απαλλαγμένες από τα χρέη του, στη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου».

Η τελευταία -χρονικά- εξέλιξη, θέλει τον Τριανταφύλλου να δίνει εκ νέου εντολή στον Πατέλη να πάρει το σώμα των μετοχών από τον δικηγόρο του Ρέμου και στη συνέχεια να το παραδίδει στον Κωνσταντίνο Γωγάκο. Αν συμβεί αυτό, τότε θα τρέξουν οι εξελίξεις για το σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top