Ανοιχτή συγκέντρωση των οπαδών στο Κατσάνειο

Συνεχίζεται η κατάληψη των γραφεία των ΠΑΕ στη Μίκρα και του Ερασιτέχνη στο Κατσάνειο. Στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η ανοιχτή συγκέντρωση των οπαδών στο Κατσάνειο. …

Ηρακλής

Συνεχίζεται η κατάληψη των γραφεία των ΠΑΕ στη Μίκρα και του Ερασιτέχνη στο Κατσάνειο. Στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η ανοιχτή συγκέντρωση των οπαδών στο Κατσάνειο. Οπαδοί του Ηρακλή ξενύχτησαν στους συγκεκριμένους χώρους και δεν σκοπεύουν να αποχωρήσουν μέχρι να δοθούν λύσεις στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα γραφεία της ΠΑΕ δεν λειτουργούν, ενώ υπολειτουργούν τα αντίστοιχα του Ερασιτέχνη.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, προπονήθηκαν κανονικά, αφού από την πρώτη στιγμή οι οπαδοί ξεκαθάρισαν ότι δεν θα επηρεαστεί ούτε στο ελάχιστο από τη συγκεκριμένη κίνηση, η λειτουργία του τμήματος. Στις 8μ.μ. θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των οπαδών, ενώ μέχρι τότε αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. 


Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, οι οπαδοί εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:


“Σήμερα 20 Απριλίου 2010, καταλάβαμε από κοινού τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής και του Γυμναστικού Συλλόγου. Αποφασίσαμε να προβούμε σε αυτή την ενέργεια έχοντας πλέον εξαντλήσει κάθε απόθεμα υπομονής και ανοχής τόσο προς τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή όσο και του Γ.Σ.

Απαιτούμε από τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου να προκηρύξει μέχρι την επόμενη Τρίτη 27 Απριλίου έκτακτη γενική συνέλευση κατά την οποία οι άνθρωποι του διοικητικού συμβουλίου θα καταθέσουν ενώπιων του σώματος τις παραιτήσεις τους, καθώς επίσης και να ορίσουν άμεσα ημερομηνία εκλογών.

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα απαιτούμε μέχρι αύριο Τετάρτη 21 Απριλίου να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα των ορκωτών λογιστών. Ακολούθως ο φερόμενος ως μεγαλομέτοχος Αντώνης Πασχαλίδης να δεσμευτεί για την αποπληρωμή των χρεών που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και να παραδώσει τις μετοχές, απαλλαγμένες από τα χρέη του, στη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου.

Όπως όλοι έχουμε αντιληφθεί η κατάσταση στον Ηρακλή έχει φτάσει σε ένα τέλμα. Οι μοναδικοί που μπορούν να δώσουν λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι αυτοί που πονούν πραγματικά την ομάδα, δηλαδή οι οπαδοί και οι φίλαθλοι της. Γι’ αυτό καλούμε ολόκληρο τον κόσμο του Ηρακλή να πλαισιώσει με την παρουσία του, τις δυο καταλήψεις. Από αύριο θα ανακοινωθούν οι ώρες των γενικών συνελεύσεων οι οποίες θα είναι ανοικτές για ολόκληρο το λαό του Ηρακλή.

Γενική συνέλευση Γ.Σ. και Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ”

Σχετικά Άρθρα

Λάκης Παπαϊωάννου και Κώστας Αϊδινίου συμμετείχαν στον καθαρισμό της Γούναρη

Ποδόσφαιρο

Χαΐτογλου: “Καμία κυβέρνηση δεν αποκατέστησε τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Μαντζανάς: “Ήπιαμε έναν καφέ με τον Παπαβραμίδη και του είπα “όχι” για τον ΑΦΜ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top