Κατάληψη σε Μίκρα και Κατσάνειο από τους οπαδούς!

Οπαδοί του Ηρακλή έχουν κάνει ταυτόχρονη κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα, αλλά και σε αυτά του Ερασιτέχνη στο Κατσάνειο ενώ έχει εκδοθεί και ανακοίνωση, θέλοντας …

ΗρακλήςΟπαδοί του Ηρακλή έχουν κάνει ταυτόχρονη κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα, αλλά και σε αυτά του Ερασιτέχνη στο Κατσάνειο ενώ έχει εκδοθεί και ανακοίνωση, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για όλα αυτά που συμβαίνουν τόσο στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, όσο και στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου.

Πριν από λίγα λεπτά, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, με την οποία οι οπαδοί του Ηρακλή εξηγούν τους λόγους που προχώρησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια και παράλληλα τονίζουν το τι ακριβώς απαιτούν από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και τον Αντώνη Ρέμο.

“Σκοπεύουν να παραμείνουν για όσο καιρό χρειαστεί, μέχρι να βρεθεί λύση στα προβλήματα του ταλανίζουν τον Ηρακλή. Εντός ολίγου θα εκδόσουν σχετική ανακοίνωση.


Σήμερα 20 Απριλίου 2010, καταλάβαμε από κοινού τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής και του Γυμναστικού Συλλόγου. Αποφασίσαμε να προβούμε σε αυτή την ενέργεια έχοντας πλέον εξαντλήσει κάθε απόθεμα υπομονής και ανοχής τόσο προς τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή όσο και του Γ.Σ.

Απαιτούμε από τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου να προκηρύξει μέχρι την επόμενη Τρίτη 27 Απριλίου έκτακτη γενική συνέλευση κατά την οποία οι άνθρωποι του διοικητικού συμβουλίου θα καταθέσουν ενώπιων του σώματος τις παραιτήσεις τους, καθώς επίσης και να ορίσουν άμεσα ημερομηνία εκλογών.

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα απαιτούμε μέχρι αύριο Τετάρτη 21 Απριλίου να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα των ορκωτών λογιστών. Ακολούθως ο φερόμενος ως μεγαλομέτοχος Αντώνης Πασχαλίδης να δεσμευτεί για την αποπληρωμή των χρεών που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και να παραδώσει τις μετοχές, απαλλαγμένες από τα χρέη του, στη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου.

Όπως όλοι έχουμε αντιληφθεί η κατάσταση στον Ηρακλή έχει φτάσει σε ένα τέλμα. Οι μοναδικοί που μπορούν να δώσουν λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι αυτοί που πονούν πραγματικά την ομάδα, δηλαδή οι οπαδοί και οι φίλαθλοι της. Γι’ αυτό καλούμε ολόκληρο τον κόσμο του Ηρακλή να πλαισιώσει με την παρουσία του, τις δυο καταλήψεις. Από αύριο θα ανακοινωθούν οι ώρες των γενικών συνελεύσεων οι οποίες θα είναι ανοικτές για ολόκληρο το λαό του Ηρακλή.

Γενική συνέλευση Γ.Σ. και Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top