Τιμωρίες για… next season

Με τις κάρτες που είδαν ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και ο Χαβιέρ Μάρτος στο παιχνίδι με την Ξάνθη έφτασαν τις τέσσερις στη σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι είναι τιμωρημένοι για …

Ηρακλής

Με τις κάρτες που είδαν ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και ο Χαβιέρ Μάρτος στο παιχνίδι με την Ξάνθη έφτασαν τις τέσσερις στη σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι είναι τιμωρημένοι για μία αγωνιστική και θα εκτίσουν την ποινή τους στο επόμενο Πρωτάθλημα.

Τιμωρημένος με μία αγωνιστική είναι και ο Βικτοράς Γιάκομπ που αποβλήθηκε. Αυτός ήταν και μο λόγος που ο Ρουμάνος επιδίωξε την κόκκινη κάρτα γιατί με την κίτρινη που του είχε δείξει ο Δαλούκας θα τιμωρούταν με δύο αγωνιστικές. Σε ό,τι αφορά στον Δαλούκα είναι ο διαιτητής που έχει δείξει την κόκκινη κάρτα στον Γιάκομπ, τρεις φορές από τις πέντε που αποβλήθηκε ο Ρουμάνος επιθετικός.Ο Δαλούκας του έδειξε κόκκινη στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Ξάνθη ενώ ένας άλλος διαιτητής, ο Σιδηρόπουλος ήταν αυτός που του έδειξε κόκκινη στα παιχνίδια με τον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο. Είναι σαφές πάντως ότι από ένα σημείο και μετά, τον Γιάκομπ τον έβαλαν στην μπούκα.  

Σχετικά Άρθρα

Back to Top