Σενάριο για Λοΐζο Κακογιάννη από την Κύπρο

Δημοσίευμα της κυπριακής ιστοσελίδας «shootandgoal.com» κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ηρακλή και του Αστέρα Τρίπολης για τον 29χρονο αμυντικό της ΑΕ Λεμεσού, Λοΐζο Κακογιάννη. Με δεδομένο …

Ηρακλής

Δημοσίευμα της κυπριακής ιστοσελίδας «shootandgoal.com» κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ηρακλή και του Αστέρα Τρίπολης για τον 29χρονο αμυντικό της ΑΕ Λεμεσού, Λοΐζο Κακογιάννη. Με δεδομένο όμως ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο και με βάση την κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά της κυανόλευκης εταιρίας, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τεθεί θέμα απόκτησης του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστές, ο οποίος μετρά φέτος 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο γκολ. Το δημοσίευμα:

«Ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων προέκυψε τις τελευταίες μέρες για Λοίζο Κακογιάννη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, για τον αμυντικό της ΑΕΛ ενδιαφέρονται τόσο ο Αστέρας Τρίπολης, όσο και ο Ηρακλής. Μάλιστα, παράγοντες των δύο ομάδων έχουν παρακολουθήσει τον παίκτη σε κάποια παιχνίδια που έδωσε με την ΑΕΛ κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Ο Κακογιάννης έχει συμβόλαιο με την ΑΕΛ μέχρι το μεθεπόμενο καλοκαίρι, και μόνο σε περίπτωση που η ομάδα της Λεμεσού ικανοποιηθεί οικονομικά, θα παραχωρήσει την ελευθέρα στον παίκτη. Προς το παρών, το ενδιαφέρον των δύο ομάδων δεν έχει ακόμη πάρει επίσημο χαρακτήρα, αφού δεν έχει προσεγγιστεί η διοίκηση από τους ενδιαφερόμενους».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα..

Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top