“Δεν κερδίσαμε και την Μπαρτσελόνα…”

Ο κορυφαίος παίκτης του Ηρακλή στην αναμέτρηση με τον Αρκαδικό, Δημήτρης Δέσπος, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Metrosport”, την οποία και η BLUEARENA σας παρουσιάζει αυτούσια.“Εντάξει, …

Ηρακλής

Ο κορυφαίος παίκτης του Ηρακλή στην αναμέτρηση με τον Αρκαδικό, Δημήτρης Δέσπος, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Metrosport”, την οποία και η BLUEARENA σας παρουσιάζει αυτούσια.

“Εντάξει, ας μην πανηγυρίζουμε για αυτό που έπρεπε να κάνουμε και αυτό κάναμε. Στο κάτω – κάτω, τον Αρκαδικό κερδίσαμε, όχι τη Μπαρτσελόνα. Είμαστε στον Ηρακλή, έχουμε καλή ομάδα, και εμείς όμως φέρουμε ευθύνη για τα προηγούμενα άτυχα αποτελέσματα, όπως συμβαίνει σε μια καλή ομάδα που κάνει ήττες. Φταίνε οι παίκτες, οι προπονητές, οι διοικούντες, όλοι, όχι ο κόσμος. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε στην Τρίπολη, ο στόχος μας είναι να “βγάλουμε” την ομάδα στην Α1 και φαίνεται ότι το καταφέρνουμε, οπότε τέλος καλό, όλα καλά” τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος σέντερ, που τα λόγια του δείχνουν την πραγματική κατάσταση στο φετινό πρωτάθλημα και στον φετινό Ηρακλή. Και δίνει και μια διάσταση ακόμη, που ίσως ο κόσμος να μην έχει σκεφτεί τώρα, όμως οι “εντός των τειχών” παλεύουν καθημερινά γι’ αυτό…

“Το θέμα είναι να βγει η ομάδα εκεί που πρέπει, αλλά ένας ακόμη στόχος είναι να τελειώσει η σεζόν και χωρίς χρέη, ώστε η ομάδα να πάει στην Α1 χωρίς να χρωστάει πουθενά. Κι αυτό είναι κάτι που όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι άνθρωποι πασχίζουν να το καταφέρουν καθημερινά. Και ο Φώτης (σ.σ. Θέος) και ο Μάκης (σ.σ. Σαρλής) είναι αυτοί που έρχονται κοντά μας κάθε μέρα και μας βλέπουν στα μάτια. Εγώ αυτό ξέρω. Ότι κανείς άλλος δεν έχει έρθει, κι αυτό είναι που μας πειράζει ίσως, αν και ξέρουμε ότι έτσι όπως ξεκίνησε η χρονιά με τον κ. Γαλανό και τον κ. Τσιπίδη, θα ήταν αναπόφευκτο το μπέρδεμα, αν αποχωρούσαν αυτοί, όπως και αποχώρησαν”. Ο Λαρισαίος παίκτης δεν είναι τυχαίος στο χώρο. Και μιλάει και για τη διαιτησία: “στην αρχή είχαμε μια τουλάχιστον δίκαιη αντιμετώπιση. Μετά όμως, φαίνεται ότι κάποιοι βλέπουν τη βαθμολογία ανάποδα και μας αντιμετωπίζουν έτσι. Στην Τρίπολη έβγαλαν τη μπάλα μέσα στο καλάθι και είπαν “παίζετε”. Στη Δράμα έγινε χαμός εναντίον μας, στον Ίκαρο συντριβήκαμε, παίξαμε χάλια, αλλά η διαιτησία έβαλε το χεράκι της. Πουθενά, ιδίως στο β΄ γύρο, δε μας σεβάστηκαν. Εμείς όμως καταφέρνουμε αυτό που ήρθαμε να κάνουμε, γι’ αυτό που επιλεχθήκαμε”.

Όσο για τα οικονομικά; “ Η κατάσταση που ανέφερα με τους Γαλανό-Τσιπίδη είναι προφανές ότι επηρέασε την ομάδα, γιατί υπήρχαν παιδιά που είναι πληρωμένα μέχρι ένα σημείο και άλλα που είναι μέχρι ένα άλλο. Το θέμα είναι το όριο του καθενός, τι έχει σχεδιάσει στη ζωή του, τι περιμένει. Αλλά ο κόσμος να ξέρει ότι εμείς αποχή δεν κάναμε, ήμασταν στο γήπεδο και προπονηθήκαμε μόνοι μας σε γκρουπ”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top