Τον έβαλαν στην μπούκα

Τον έχουνε βάλει στην… μπούκα τον Βικτοράς Γιάκομπ οι Έλληνες διαιτητές. Ο ίδιος δεν θέλει να το αποδεχτεί, αλλά αυτό αποδείχθηκε και στο παιχνίδι με …

Ηρακλής

Τον έχουνε βάλει στην… μπούκα τον Βικτοράς Γιάκομπ οι Έλληνες διαιτητές. Ο ίδιος δεν θέλει να το αποδεχτεί, αλλά αυτό αποδείχθηκε και στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Στην κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στο πρώτο ημίχρονο, ο Δαλούκας εξάντλησε την αυστηρότητά του. Εκνευρισμένος ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ο Ρουμάνος που έχασε την μονομαχία από τον Βάλλα, κλότσησε τη διαφημιστική πινακίδα. Δεν διαμαρτυρήθηκε σε κανένα.

Ο Δαλούκας όμως του έδειξε την κίτρινη, που ήταν η δέκατη, στερώντας του τη συμμετοχή στα δύο πρώτα παιχνίδια της νέας περιόδου. Ο Ρουμάνος θα μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά και να μην δώσει δικαίωμα στον Δαλούκα. Το έδωσε όμως το δικαίωμα και αντίκρισε μία αυστηρότατη κίτρινη κάρτα. Είναι ξεκάθαρο ότι ορισμένοι εκμεταλλεύονται τη διοικητική ανυπαρξία και αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Θυμίζουμε ότι σε ανάλογη φάση πριν από λίγες εβδομάδες στην Τούμπα, ο Μουσλίμοβιτς κλότσησε και έσπασε μία διαφημιστική πινακίδα, για τον ίδιο λόγο, αλλά δεν αντίκρισε καμία κίτρινη. Είπαμε όμως. Στον Ηρακλή, βρίσκουν και τα κάνουν.

Η δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε στο 88′, γνωρίζοντας την αποθέωση του κόσμου, ήταν σκόπιμη για να τιμωρηθεί ενόψει της νέας περιόδου, με μία αγωνιστική.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top