«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά»

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος ήταν ο Γιόζεφ Μπουμπένκο από την παρουσία του Ηρακλή στο συγκεκριμένο παιχνίδι. «Γνωρίζαμε ότι είχαμε σωθεί εδώ και τρεις αγωνιστικές  και …

Ηρακλής

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος ήταν ο Γιόζεφ Μπουμπένκο από την παρουσία του Ηρακλή στο συγκεκριμένο παιχνίδι. «Γνωρίζαμε ότι είχαμε σωθεί εδώ και τρεις αγωνιστικές  και στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Μάλλον ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με την σωτηρία, γι’ αυτό και δεχτήκαμε πολύ νωρίς γκολ τόσο κόντρα στον Παναθηναϊκό, όσο και κόντρα στην Ξάνθη. Είχαμε στιγμές που δεν παίξαμε καλά, και είχαμε στιγμές που παίξαμε πολύ καλά. Αυτό μάλλον σημαίνει έλλειψη συγκέντρωσης. Καταφέραμε να γυρίσουμε το σκορ, δημιουργήσαμε κάτι καλύτερο αλλά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Ακόμη και όταν βρεθήκαμε για δεύτερη φορά πίσω στο σκορ, δεν βρήκαμε τη δύναμη να γυρίσουμε το παιχνίδι ξανά υπέρ μας. Όπως και να έχει, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για την δουλειά που κάναμε μαζί όλο αυτό το διάστημα. Δημιουργήσαμε ένα σφιχτό σύνολο, με πολλή δουλειά και βεβαίως καλές σχέσεις. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε το μέλλον μας». Σε ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του, τόνισε ότι… «Έχουμε μιλήσει πολλές φορές με την διοίκηση, αλλά δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο. Είμαι όμως έτοιμος να μιλήσω ξανά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή, όλα πηγαίνουν καλά».


Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Κεχαγιάς ήταν ανακουφισμένος από την μεγάλη νίκη και την επίτευξη του στόχου της παραμονής, ήταν ο Νίκος Κεχαγιάς. «Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Αν και πριν από τέσσερις αγωνιστικές βρισκόμασταν με την πλάτη στον τοίχο, οι ποδοσφαιριστές βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν μια σπουδαία νίκη και γι’ αυτό τους αξίζουν πολλά μπράβο. Πολλά μπράβο όμως αξίζουν και στους φιλάθλους μας, διότι στα τελευταία ματς έδωσαν το βροντερό παρών τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Κυριολεκτικά με την παρουσία τους, έδωσαν δύναμη και σε μένα, αλλά και στους ποδοσφαιριστές να καταφέρουν αυτό που κατάφεραν».

Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top