Γυναίκες: Νέα ήττα με παράπονα για τη διαιτησία

Άτυχες για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στάθηκαν οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ αφού αν και καλύτερες στη μεγαλύτερη διάρκεια γνώρισαν την τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους, …

Ηρακλής

Άτυχες για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στάθηκαν οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ αφού αν και καλύτερες στη μεγαλύτερη διάρκεια γνώρισαν την τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους, αυτή τη φορά από τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας με σκορ 59-62.

Οι κυανόλευκες δεν μπήκαν καθόλου καλά με αποτέλεσμα να βρεθούν να είναι πίσω στο σκορ με 13 πόντους, 8-21. Από την δεύτερη περίοδο άρχισαν σταδιακά να ανεβάζουν την απόδοση τους πράγμα που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από την Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου που επέστρεψε μετά από διάστημα δύο μηνών. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 25-31.

Ο ίδιος ρυθμός συνεχίστηκε και στη τρίτη περίοδο με τις παίκτριες της Ζωής Γιαννουζάκου να καταφέρνουν να μειώσουν στο πόντο,40-41. Στο τελευταίο δεκάλεπτο λίγο έλειψε να γίνει η ολική επαναφορά αλλά οι λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή Κοντοράτου σε βάρος των γηπεδούχων δεν τους το επέτρεψε.

Τα δεκάλεπτα: 8-21, 25-31, 40-41, 59-62.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιαννουζάκου): Νέδα 2, Κατωπόδη 8, Γιαννοπούλου 18, Γιαννάκη 3 (1), Κανταρά Κ., Παυλίδου 1, Κανταρά Γ. 18, Αναστασιάδου 4, Τζανή 5. Κασσάπη.

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛ. (Καννάς): Θεοχάρη, Κυρκοπούλου 31, Τζήμου, Χατζημαγιόγλου, Βίγλα 2, Τσακμάκη 9, Σταματιάδου 8 (1), Γεωργοπούλου 6 (2), Τοκμάκη 6 (2).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top