Για τη νίκη, με… παρωπίδες και ωτασπίδες..

“Εμείς κοιτούμε το στόχο μας και αυτός είναι η νίκη”, είναι το μήνυμα του Γιόζεφ Μπουμπένκο στους ποδοσφαιριστές του, ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη. …

Ηρακλής

“Εμείς κοιτούμε το στόχο μας και αυτός είναι η νίκη”, είναι το μήνυμα του Γιόζεφ Μπουμπένκο στους ποδοσφαιριστές του, ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη. Ο Σλοβάκος τεχνικός επιβεβαίωσε την διάθεσή του να “ρίξει” στην μάχη ό,τι καλύτερο διαθετει σε επίπεδο αγωνιστικού δυναμικού, καθώς επέλεξε 18άδα πρώτης γραμμής, χωρίς διάθεση δοκιμών.

Συγκεκριμένα, με πρωινό πρόγραμμα προπόνησης στην Μίκρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ‘κυανολεύκων’ για την αυριανή αναμέτρηση με τη Ξάνθη στο Καυτανζόγλειο.

Ο Καρλίνιος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το τραύμα στο δικέφαλο και συνέχισε με θεραπεία, ενώ ενοχλήσεις στους κοιλιακούς αισθάνθηκε ο Ιωαννίδης και έμεινε εκτός μάχης, όπως και οι Λέκι, Πιλότο, Mάρκες, οι οποίοι συνεχίζουν σε ατομικούς ρυθμούς και ο Γιαννούλης, που εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Με αυτά τα δεδομένα ο Γιόζεφ Μπουμπένκo κατέληξε στην 18άδα του αγώνα, την οποία αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Φερνάντες, Μπαντής, Κατσαμπής, Κατσικάς, Παπαζαχαρίας, Περπερίδης, Σαρακατσάνος, Mάρτος, Mιλάνo, Mάρα, Eπστάιν, Koμπαγιάσι, Γκαρσία, Ηλιάδης, Κονέ, Γιάντσης, Βέλλιος, Γιάκομπ.

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top