“Τρία ραντεβού έκανα με τον Ρέμο”

Ο Δημήτρης Τριανταφύλλου μίλησε (16/4) για τις συζητήσεις με τον Αντώνη Ρέμο και την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει για να δοθεί λύση στο θέμα με …

Επικαιρότητα

Ο Δημήτρης Τριανταφύλλου μίλησε (16/4) για τις συζητήσεις με τον Αντώνη Ρέμο και την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει για να δοθεί λύση στο θέμα με τις μετοχές. Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Ωρα για Μπλε», στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero, είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο Γ.Σ. έχει ήδη ζητήσει τις μετοχές από τον Αντώνη Ρέμο που ακόμη δεν έχει ανταποκριθεί.


Μεταξύ άλλων, είπε για τα διοικητικά της ΠΑΕ: «Κάναμε συζητήσεις. Τρεις φορές εγώ προσωπικά κατέβηκα στην Αθήνα. Του ζητήσαμε να μας δώσει τις μετοχές. Είπε ότι θα τις δώσει αλλά ακόμη δεν το έχει κάνει. Όχι για να βρούμε εμείς τον επενδυτή αλλά για να διαχειριστούμε κάποια πράγματα. Εμείς δεν μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος για την ΠΑΕ αλλά θέλουμε να είμαστε κοντά. Κάναμε πολλά πράγματα για την ΠΑΕ Ηρακλής αλλά δυστυχώς ο Αντώνης Ρέμος παραμένει μπερδεμένος κυρίως με τον εαυτό του. Εμείς ζητήσαμε τις μετοχές αλλά ακόμη δεν μας τις έχει δώσει».


Είπε ακόμη ότι… «ευχαριστώ πάρα πολύ όσους ήταν κοντά μας αυτές τις μέρες και ως Ερασιτέχνης κάναμε αυτά τα ραντεβού. Ο Ρέμος σίγουρα ήταν άφθαρτος παραγοντικά, σίγουρα δεν ήξερε, όπως δεν ήταν και παράγοντες και πολλοί που ήταν δίπλα του αλλά πλέον έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση πολύ δύσκολη για την ομάδα. Ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος αλλά το ποδόσφαιρο είναι το μεγαλύτερο τμήμα του συλλόγου και πρέπει να το προστατεύσουμε».


Πρόσθεσε ακόμη ότι… «για αυτούς που λένε ότι δεν προσπαθούμε για την ΠΑΕ να πω ότι βάλαμε άτομα μέσα, τον Φιλιππιάδη, τον Μαργαρίτη, τον Πατέλη, τον Αρταβάνη. Φέραμε προπονητή και προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται».


Ο πρόεδρος του Γ.Σ. είπε ενόψει του διαγωνισμού που θα γίνει για το γήπεδο στη Μίκρα ότι… «από εβδομάδα θα ενημερωθείτε για την προκήρυξη που θα δημοσιευτεί στις εφημερίδες για το γήπεδο».


Για το βόλεϊ είπε ότι… «έχουμε υπερβάλει εαυτούς στο βόλεϊ τα τελευταία 12 χρόνια. Είναι παράνομο αυτό που έγινε με τη Λίγκα που έβγαλε απόφαση χωρίς να περιμένει εκδίκαση από το ΑΣΕΑΔ».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top