“Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στον Ηρακλή”

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου με την ΠΑΕ Ηρακλής και μίλησε για αρκετά θέματα στη σημερινή (15/4) συνέντευξη …

Ηρακλής

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου με την ΠΑΕ Ηρακλής και μίλησε για αρκετά θέματα στη σημερινή (15/4) συνέντευξη τύπου. 


Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Μπορούμε να κρατήσουμε την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα είμαστε ευχαριστημένοι αν διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο. Για το παιχνίδι με την Ξάνθη, μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσουν τέτοια παιχνίδια. Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Θα παίξουμε με τα παιδιά που είναι φορμαρισμένα και καλύτερα την στιγμή αυτή. Το πιο σημαντικό παιχνίδι νομίζω ότι είναι μέσα στη Λάρισα. Αν οι παίκτες της Λάρισας θα παίξουν όσο το δυνατόν καλύτερα, θα κερδίσουν τον Λεβαδειακό και φυσικά κι εμείς με τη σειρά μας θα παίξουμε για τη δική μας θέση. Όταν λέω ότι δεν μου αρέσουν τέτοια παιχνίδι, δεν μιλάω για την Ξάνθη ή για το ελληνικό πρωτάθλημα ειδικά. Σε όλα τα πρωταθλήματα, σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια υπάρχει πίεση και αμφιβολίες». 


Για την απουσία καθαρόαιμου επιθετικού από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε τον Βίκτορας και δεν έχουμε κάποιο άλλο φορ που μπορεί να μας βοηθήσει. Οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται γύρω του, παίζουν πολύ καλύτερα όταν υπάρχει ο Γιάκομπ στον αγωνιστικό χώρο. Σκεφτόμαστε όμως το μέλλον μας και σίγουρα χρειαζόμαστε και κάποιον άλλον επιθετικό». 


Για την μη χρησιμοποίηση του Ντάνι Φερνάντες στο ΟΑΚΑ: «Ο Ντάνι έκανε πολύ καλή δουλειά στον Ηρακλή. Στο ποδόσφαιρο όμως πάντοτε κάτι αρχίζει και κάτι τελειώνει. Για όλους είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα μείνει στον Ηρακλή. Έτσι αποφάσισα να μην ξεκινήσω το Ντάνι ώστε να δούμε και τον Γιώργο Μπαντή. Πώς λειτουργεί σε ένα δυνατό ματς. Έδειξε καλά στοιχεία και θεωρώ ότι είναι σε καλό δρόμο για το μέλλον της ομάδας». 


Για τη δική του παραμονή: «Συνεχίζω τις συνομιλίες με τον πρόεδρο για την επόμενη σεζόν. Δε μιλήσαμε μόνο μία φορά αλλά αρκετές φορές. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας για την συμφωνία για το καινούριο συμβόλαιο. Έχει μιλήσει ο μάνατζερ μου με τον κ. Παντελή, όμως ξέρουμε όλοι ότι ο Ηρακλής δεν έχει ακολουθήσει καλό δρόμο τα τελευταία χρόνια. Τώρα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στον Ηρακλή. Θέλω την επόμενη χρονιά να υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση και να είμαστε πιο σταθερή ομάδα. Να υπάρχει ο σεβασμός και να είναι όλοι πληρωμένοι στην ώρα τους. Αυτό ισχύει για τους παίκτες, τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φροντιστές. Όλοι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι. Έτσι μπορεί και ο προπονητής να πιέσει τους παίκτες παραπάνω και να τους δείξουμε ότι η αποκλειστική τους δουλειά είναι το ποδόσφαιρο. Συζητήσαμε και για το ρόστερ όπου είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Βεβαίως πρέπει να έχουμε μία καλή συνεργασία. Κάναμε πολλές συζητήσεις και αναλύουμε πολλά πράγματα. Το θέμα είναι να μην έχουμε την επόμενη χρονιά απεργίες και τέτοιου είδους οικονομικά προβλήματα». 


Για τον αριθμό των παικτών που θέλει να δουλέψει: «Φαντάζομαι ότι πρέπει να έχουμε 22 ποδοσφαιριστές μαζί με τρεις τερματοφύλακες».


Για το αν θα υπάρχει τεχνικός διευθυντής: «Αυτή την στιγμή ο κ. Παντελή έχει συνεργάτες σε αυτό το κομμάτι και είναι αυτός που βοηθάει γενικά την ομάδα και στα μεταγραφικά».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιώργου Μπαντή: «Εμείς ξέρουμε ότι δεν θα φύγει. Όμως γενικά θα ασχοληθούμε με το ρόστερ μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη. Θα κάνουμε συζητήσεις για το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Όμως είναι ξεκάθαρο πως θέλουμε να έχουμε το καλύτερο ρόστερ».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top