“Συγγνώμη” από τον Τσίτα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (13/04) στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, η απολογία του Θωμά Τσίτα για το παράπτωμα να μεταβεί στο Αϊντχόβεν χωρίς την άδεια του …

Ακαδημία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (13/04) στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, η απολογία του Θωμά Τσίτα για το παράπτωμα να μεταβεί στο Αϊντχόβεν χωρίς την άδεια του επίσημου Ηρακλή, προκειμένου να δοκιμαστεί. Ο νεαρός επιθετικός απολογήθηκε ενώπιον του διοικητικού υπευθύνου τμημάτων υποδομής, Γιώργου Αγγελάκη και του οργανωτικού διευθυντή, Κώστα Ηλιάδη.


Ο παίκτης ήταν απόλυτος, σημειώνοντας – κατά την απολογία του – ότι ζητά συγγνώμη για την ενέργειά του. «Ήταν μεγάλο λάθος μου, καθώς παρασύρθηκα από τον ενθουσιασμό μου. Δεν έπρεπε να ενεργήσω με αυτή τη λογική, το μετανιώνω και δεσμεύομαι να μην δημιουργήσω ποτέ στην ομάδα το παραμικρό πρόβλημα», υποστήριξε ο Τσίτας.


«Το μυαλό σου πρέπει να είναι συγκεντρωμένο στον Ηρακλή και στο πως θα καταφέρεις να παίξεις και να προσφέρεις στην ομάδα. Όλα τα άλλα έπονται. Ήταν απαράδεκτο το γεγονός ότι έβαλες την ομάδα στο περιθώριο μπροστά στις φιλοδοξίες σου και αυτό μπορεί να αποβεί καταστροφικό για σένα και την καριέρα σου. Θέλουμε να μας αποδείξεις ότι από εδώ και πέρα θα είσαι προσηλωμένος στον Ηρακλή και στο να διακριθείς μέσα από αυτά, που θα δώσεις στην ομάδα», ήταν το μήνυμα, που πέρασαν στον ποδοσφαιριστή οι Αγγελάκης και Ηλιάδης.


Ο επίσημος «Γηραιός», μετά τη στάση, που τήρησε στην απολογία του ο Θωμάς Τσίτας, αποδέχεται τη συγγνώμη του, αλλά εξηγήθηκε στον ποδοσφαιριστή ότι θα πρέπει από εδώ και εμπρός να είναι υποδειγματικός, διότι κάθε παράπτωμά του θα κριθεί εξαιρετικά αυστηρά, λόγω του περιστατικού για το οποίο απολογήθηκε.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top