Μηδενισμός και εκτός Ευρώπης ο Ηρακλής

Τη χειρότερη δυνατή κατάληξη είχε για τον Ηρακλή, η απερισκεψία ενός οπαδού την οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Νίκος Ρουμελιώτης. Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε τον …

Ηρακλής

Τη χειρότερη δυνατή κατάληξη είχε για τον Ηρακλή, η απερισκεψία ενός οπαδού την οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Νίκος Ρουμελιώτης. Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε τον μηδενισμό του Ηρακλή στο παιχνίδι με τον Άρη, επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 5.000 ευρώ πρόστιμο.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι τερματίζουν οριστικά στην όγδοη θέση και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη συνέχεια των πλέι οφς για τις θέσεις 5-8. Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι μένουν εκτός Ευρώπης μετά από πολλά χρόνια.

Oι κυανόλευκοι θα στραφούν στο ΑΣΕΑΔ (το φάκελο της υπόθεσης έχει πάρει στα χέρια του ο Δημήτρης Μόκκας που θα εκπροσωπήσει τον Ηρακλή στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο) για να διεκδικήσουν το δίκιο τους. Όσον αφορά τον Νίκο Ρουμελιώτη; Ο αθλητικός δικαστής τον έκρινε αθώο, παρά το γεγονός ότι το βίντεο αποδεικνύει ότι σε άλλο σημείο τον βρήκε το κουτάκι μπύρας και σε άλλο δήλωσε τραυματίας.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ηρακλή στην συγκεκριμένη υπόθεση, Χαράλαμπος Αποστολίδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis»: «Οι άνθρωποι του Ηρακλή θα υποβάλλουν έφεση στο ΑΣΕΑΔ, ο καθένας έχει το δικαίωμα να προσφύγει και θα γίνει αυτό. Για όλα τα μέρη και για τις τρεις υποθέσεις θα γίνει έφεση. Ξεκίνησε η διαδικασία και κρίθηκε απαράδεκτη. Θα επανεξεταστεί από το ΑΣΕΑΔ κατά πόσο η διακοπή από τραυματισμένο αθλητή είναι γεγονός ή όχι. Θα προσβληθεί με έφεση η καταγγελία του Ηρακλή ότι ο κ. Ρουμελιώτης έκανε θέατρο. Σ’ όλα τα τμήματα θα γίνουν οι εφέσεις. Η πρεμούρα ορισμένων για το πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα, δεν το είδα όταν ήταν σε απραξία τα όργανα της Ομοσπονδίας, όταν είχε κάνει προσφύγει η ΑΕΚ και περίμεναν το ΑΣΕΑΔ. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε μπορεί να ισχύει αυτό και για τον Ηρακλή» για να υπογραμμίζει με έμφαση αναλύοντας: «Αυτή η υπόθεση είναι από σοβαρή ως γελοία. Στην κρίση ενός δικαστή γίνεται μια σύγκρουση απόψεων, «θα βγάλω μια απόφαση που ουσιαστικά θα ωθήσει τον κόσμο στη βία πετώντας μπουκάλια πέτρες κτλ και θα αφήσω τους αθλητές να αγωνίζονται έτσι ή θα είμαι σκληρός και θα χτυπήσω τη βία όπως ξέρω»; Από την άλλη όμως αφήνει ελεύθερο στον καθένα και δεν αναφέρομαι στον κ. Ρουμελιώτη για να μην παρεξηγηθώ, να κάνει θέατρο και να λέει… μου σκίστηκε το καλσόν και δε μπορώ να παίξω! Μπορούσε να τα ισορροπήσει αλλιώς τα πράγματα. Για εμάς ο Ρουμελιώτης έκανε θέατρο και αυτό δε μπορεί να μας το βγάλει το μυαλό κανείς».

Σχετικά Άρθρα

Λεονίδης: “Αγορά – πακέτο ποδoσφαίρου, βόλεϊ και άλλων Τμημάτων” (vid)

Ποδόσφαιρο

Μήνυμα Λεονίδη στους Ηρακλειδείς, μέσω… ΓκοτζΗΡΑ (pic)

Βόλει

Back to Top