Γυναίκες: Χωρίς δύο για τη σωτηρία

Οι τελευταίες συνεχόμενες ήττες έχουν φέρει τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Το τμήμα όμως, ταλανίζουν και τα οικονομικά προβλήματα …

Ηρακλής

Οι τελευταίες συνεχόμενες ήττες έχουν φέρει τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Το τμήμα όμως, ταλανίζουν και τα οικονομικά προβλήματα που έχουν αναγκάσει δύο παίκτριες να μην συμμετέχουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.
Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου και τη Χαρούλα Χατζηευσταθίου που εξαιτίας των οικονομικών οφειλών της διοίκησης (ανήκει στον ΓΣ), έχουν θέσει τους εαυτούς τους εκτός ομάδας. Η Γιαννοπούλου πέρα από οικονομικούς λόγους, αντιμετωπίζει και επαγγελματικούς που δεν την επιτρέπουν να αφοσιωθεί στην ομάδα. Καθαρά οικονομικοί λόγοι έχουν φέρει και την Χατζηευσταθίου εκτός ομάδας. Τώρα και οι δύο αθλήτριες περιμένουν κάποια αντίδραση από τη διοίκηση ούτως ώστε να λυθούν τα συγκεκριμένα προβλήματα. Το δεδομένο αυτή τη στιγμή, είναι ότι δε θα δώσουν το παρών στις τελευταίες τρείς αναμετρήσεις όπου η ομάδα δίνει τη μάχη της για να παραμείνει στη κατηγορία.

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top