Με… αποστολή να χαλάσει τη φιέστα…

Με στόχο να συνεχίσει την ανοδική πορεία του, χαλώντας τη φιέστα, που ετοιμάζουν οι γηπεδούχοι, οι “κυανόλευκοι” μπαίνουν στην μάχη της Καλογρέζας κόντρα στον Παναθηναϊκό. …

Ηρακλής

Με στόχο να συνεχίσει την ανοδική πορεία του, χαλώντας τη φιέστα, που ετοιμάζουν οι γηπεδούχοι, οι “κυανόλευκοι” μπαίνουν στην μάχη της Καλογρέζας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο ζητά από την ομάδα του, απόντος του μεγάλου επιθετικού όπλου της, του Βικτοράς Γιάκομπ, να επιστρατεύσει ταχύτητα και την τακτική των “γρήγορων κτυπημάτων” και του αιφνιδιασμού.

Συγκεκριμένα, στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία του Ηρακλή για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο έφτασε στο τέλος της, με προπόνηση μετά το μεσημέρι στην Μίκρα.

Οι αναγκαστικά απόντες ήταν γνωστοί και δεδομένοι από τις προηγούμενες μέρες, καθώς Λέκι, Mάρκες, Πιλότο και Παπαστεριανός συνέχισαν σε ατομικούς ρυθμούς, ενώ Γιάκομπ, Mιλάνο και Γιαννούλης εκτίουν ποινή και δεν υπολογίζονται.

Με αυτά τα δεδομένα, ο  Σλοβάκος κόουτς επέλεξε για την αποστολή 19 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων αύριο, πριν την αναμέτρηση, θα προκύψει η τελική 18άδα:

Φερνάντες, Μπαντής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Ιωαννίδης, Σαρακατσάνος, Κατσικάς, Περπερίδης, Mάρτος, Καρλίνιος, Eπστάιν, Mάρα, Kομπαγιάσιi, Γκαρσία, Ηλιάδης, Κονέ, Βουτσιάς, Γιάντσης, Βέλλιος.

Σχετικά Άρθρα

Μαντζανάς: “Ήπιαμε έναν καφέ με τον Παπαβραμίδη και του είπα “όχι” για τον ΑΦΜ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top