Εκνευρισμός Κακιούση κι επεισόδιο με Λαμπρόπουλο

Αν και θα έπρεπε να είναι μια μέρα χαράς, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας ταράχθηκε από το επεισόδιο που είχε ο Λευτέρης Κακιούσης με …

Ηρακλής

Αν και θα έπρεπε να είναι μια μέρα χαράς, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας ταράχθηκε από το επεισόδιο που είχε ο Λευτέρης Κακιούσης με τον Φώτη Λαμπρόπουλο στη διάρκεια του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Πατρινός σέντερ αστόχησε σε κάρφωμα με τον προπονητή των κυανόλευκων να του φωνάζει σε έντονο ύφος. Ο παίκτης αντέδρασε από την μεριά του και μετά από λίγο έγινε αλλαγή και δεν αγωνίστηκε μέχρι το τέλος. Οι δυο τους τα είπαν μετά το τέλος και φαίνεται πως μπήκε τέλος στο θέμα.
Στις δηλώσεις του, ο Λευτέρης Κακιούσης, τόνισε: «Κάναμε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις μας. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και ίσως έπαιξε ρόλο και η αποχή η οποία μας πήγε πίσω. Ο Ηρακλής μπορεί να κινδυνεύσει από αυτά τα προβλήματα καθώς δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Αυτό που είπα και στους παίκτες μου στα αποδυτήρια είναι ότι όποιος δεν μπορεί να συνεχίσει μπορεί να έρθει να μου το πει και να αποχωρήσει. Όποιος όμως μείνει θα πρέπει να προσπαθεί για το καλύτερο της ομάδας. Περιμένουμε την επιχορήγηση η οποία έπρεπε ήδη να έχει έρθει. Κάποιες άλλες ομάδες έχουν εισπράξει αυτό το ποσό ωστόσο εμείς έχουμε μείνει πίσω. Αυτό το κομμάτι βαραίνει την διοίκηση η οποία κάνει τον δικό της αγώνα για να τρέξει τον σύλλογο».

Σχετικά Άρθρα

Κινδυνεύει να χάσει την πρεμιέρα ο Μπόουλιν – Οριακά στο Αλεξάνδρειο ο Τσίλντρες

Μπάσκετ

“Φιξαρίστηκε” ο Όμιλος του Ηρακλή στο Europe Cup – Το πρόγραμμα

Μπάσκετ

Back to Top