Δε χάνεται η άνοδος…

Έξι αγώνες ακόμη… Τόσο απέχει ο Ηρακλής από την επιστροφή στην κατηγορία όπου ανήκει. Και πλέον το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Μετά και τη σημερινή …

Ηρακλής

Έξι αγώνες ακόμη… Τόσο απέχει ο Ηρακλής από την επιστροφή στην κατηγορία όπου ανήκει. Και πλέον το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Μετά και τη σημερινή νίκη απέναντι στον ΟΦΗ στο Ιβανώφειο με 77-71, έστω κι αν το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια με υπολογίσιμους αντιπάλους, οι κυανόλευκοι έχουν τρεις πόντους διαφορά από την τρίτη θέση. Μόνο με αυτοκτονία θα χαθεί η άνοδος.

Οι κυανόλευκοι ήταν ουσιαστικοί απέναντι στους Κρητικούς. Έκανα το χρέος τους και με το παραπάνω και από την μεθεπόμενη αγωνιστική, θα έχουν στο πλευρό τους κι έναν σημαντικό σύμμαχο. Τον κόσμο τους, αφού η εξοντωτική ποινή των πέντε αγωνιστικών ολοκληρώθηκε σήμερα κι από τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ στα 24/4 οι φίλοι του Ηρακλή θα μπορούν να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Για ένα δεκάλεπτο δυσκολεύτηκε ο Ηρακλής, αφού ο ΟΦΗ προσπάθησε να πιέσει στην άμυνα και να περιορίσει τα ατού των κυανόλευκων κι έτσι η πρώτη περίοδος έκλεισε με 17-16 αν και στο 8΄ είχαν προηγηθεί με 17-11. Στη δεύτερη περίοδο, η εικόνα του αγώνα άλλαξε, αφού οι γηπεδούχοι είχαν λύσεις στην άμυνα ζώνης των Κρητικών και στο 14΄ προηγήθηκαν με 35-20. Δεν κατάφεραν να κρατήσουν όμως τον ίδιο ρυθμό ως το ημίχρονο, η διαφορά έπεσε μεταξύ επτά κι εννέα πόντων και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 48-37.

Οι κυανόλευκοι πάτησαν γκάζι στο δεύτερο μισό του τρίτου δεκαλέπτου κι ανέβασαν τη διαφορά στη μεγαλύτερη τιμή της στο 30΄, στο 65-48. Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, η διαφορά παγιώθηκε πάνω από τους 13 πόντους και το τελικό 77-71 ήταν απόρροια της μικρής χαλάρωσης των τελευταίων δευτερολέπτων.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 48-37, 65-48, 77-71.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κακιούσης): Καστλ 12 (2), Κέκελης, Λάππας 11 (1), Λαμπρόπουλος 8, Καραποστόλου 1, Πέτροβιτς 20 (3), Τσαμάτος 2, Μπούτσι 8, Δέσπος 15.
ΟΦΗ (Βλάχος): Τσερκιτζόγλου, Δελατόλας 14 (2), Χουλιάρας 1, Μπάρδας 6 (2), Βαγενάς 4, Παναγάκης 3 (1), Δανιήλ 24 (3), Γκάμπρανς, Σουφλιάς 13, Συσιρτατίδης 6.

Σχετικά Άρθρα

Ελεεινό! Η Κυπριακή Ομοσπονδία απαιτεί συνδρομή από τους Ηρακλειδείς!

Μπάσκετ

Τσίλντρες: “Προσαρμόστηκα και θα ανταποδώσω την αγάπη που βρήκα” (vid)

Μπάσκετ

Back to Top