Βήμα ανόδου κόντρα στον ΟΦΗ

Στον τελευταίο αγώνα χωρίς τον κόσμο του, ο Ηρακλής θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αντίπαλός του ο ΟΦΗ …

Ηρακλής

Στον τελευταίο αγώνα χωρίς τον κόσμο του, ο Ηρακλής θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αντίπαλός του ο ΟΦΗ αύριο το απόγευμα στο Ιβανώφειο (11/4, 16:00), ο οποίος μόνο αδιάφορος δεν είναι.

Οι κυανόλευκοι στοχεύουν στην τέταρτη διαδοχική τους νίκη, ώστε να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη του στόχου, την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Αυτές τις δύο εβδομάδες της διακοπής, ο Λευτέρης Κακιούσης έδωσε τις απαραίτητες ανάσες στους παίκτες του, αλλά τα προβλήματα δεν έλειψαν, αφού η αποχή των παικτών τόσο τη Μεγάλη εβδομάδα, όσο και στο φιλικό της Τετάρτης, επηρέασαν σε σημαντικό βαθμό την προετοιμασία.

Χωρίς αγώνα αυτές τις 15 ημέρες, ο Ηρακλής καλείται να παίξει και πάλι χωρίς τον κόσμο του, στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα όπου το γήπεδο είναι τιμωρημένο. Παράλληλα, ο Σάββας Καμπερίδης θα απουσιάσει και πάλι, ενώ γίνεται προσπάθεια να αγωνιστεί στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής στην έδρα του Αρκαδικού. Μικροπρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Λευτέρης Ακεψιμαϊδης, αλλά αναμένεται να είναι στην αποστολή.

Όσο για τον αυριανό αντίπαλο, ο ΟΦΗ προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, αλλά θα προσπαθήσει να τις εξαντλήσει. Από το ρόστερ της κρητικής ομάδας, ξεχωρίζουν τρεις πρώην κυανόλευκοι, οι Αλέξης Μπάρδας, Σταύρος Δανιήλ και Άγγελος Συριστατίδης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top