Αισιοδοξία Παντελή για Λέκι

Αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να πείσει τον Ματίας Λέκι να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας, διετούς διάρκειας, εμφανίζεται ο Ανδρέας Παντελή. Παρά το γεγονός ότι ο …

Ηρακλής

Αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να πείσει τον Ματίας Λέκι να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας, διετούς διάρκειας, εμφανίζεται ο Ανδρέας Παντελή. Παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός έχει δεχτεί κρούση από άλλες ελληνικές ομάδες, ο Κύπριος θεωρεί ότι έχει τον τρόπο να κρατήσει τον παίκτη στο Καυτανζόγλειο.


Σημείο-κλειδί στην υπόθεση, αποτελεί το θέμα των οφειλομένων, αφού ο Λέκι μέχρι στιγμής δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση που του κατέθεσε ο Παντελή για τμηματική εξόφληση του χρέους. Γι’ αυτό το ζήτημα έγινε σήμερα (9/4) νέα συνάντηση των δύο ανδρών και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις.


Παράλληλα, ο Παντελή συναντήθηκε με τον Γιώργο Ζελελίδη, δικηγόρο των Μπόσνιακ και Τούμα, σε μία προσπάθεια να βρεθεί τρόπος να γλιτώσει η ΠΑΕ τα χρήματα του δεύτερου χρόνου των συμβολαίων των δύο παικτών. Στο γραφείο του Κύπριου βρέθηκαν κάποια στιγμή ο Γρηγόρης Φανάρας (συζήτησαν θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος) και αρκετοί προμηθευτές, στους οποίους οφείλει χρήματα η ΠΑΕ.

Σχετικά Άρθρα

Βαφειάδης: “Θα τα καταφέρουμε, με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και ειλικρίνεια”

Ποδόσφαιρο

Back to Top