«Συγκινητική η αγάπη των φίλων του Ηρακλή»

H Ξένια Γκοΐκοβιτς, σύζυγος του αδικοχαμένου Γιόβαν, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» για το τουρνουά που διοργανώνεται στο Τσάτσακ.«Δεν ήταν δική μου ιδέα η πραγματοποίηση …

Ηρακλής

H Ξένια Γκοΐκοβιτς, σύζυγος του αδικοχαμένου Γιόβαν, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» για το τουρνουά που διοργανώνεται στο Τσάτσακ.

«Δεν ήταν δική μου ιδέα η πραγματοποίηση του τουρνουά. Οι φίλοι του Γιόβαν το σκέφτηκαν και το οργάνωσαν. Ελπίζω να λάβει μέρος ο Ηρακλής. Θα είναι κάτι που θα με κάνει χαρούμενη. Έχουμε στείλει πρόσκληση αλλά ακόμη δεν έχουμε λάβει επίσημη απάντηση (σ.σ. λίγο μετά το τέλος της συνέντευξης έγινε γνωστό ότι ο Ηρακλής αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα λάβει μέρος). Είναι πολύ σημαντικό να λάβει μέρος και ο Ηρακλής, ο Γιόβαν δεν έπαιξε πολλά χρόνια στον Ηρακλή αλλά αγαπούσε την ομάδα και του άρεσε πολύ η ζωή στην Θες/νίκη. Είναι σίγουρο ότι και ο ίδιος θα ήθελε πολύ την συμμετοχή του Ηρακλή στο τουρνουά, θα του άρεσε πολύ. Ελπίζω να αποδεχθεί τελικά την πρόσκληση, αν όχι τότε ας έρθει του χρόνου καθώς το τουρνουά θα διεξάγεται κάθε χρόνο πλέον»


Κλείνοντας, η κ. Γκοϊκοβιτς, δήλωσε: «Είναι σίγουρα πολύ παρήγορο ότι τόσα χρόνια μετά ο κόσμος και ο Ηρακλής δεν έχουν ξεχάσει τον άνδρα μου, μας έχουν βοηθήσει και η αγάπη τους είναι συγκινητική, θα είναι τιμή να έρθει ο Ηρακλής στο τουρνουά»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top