Ξεκάθαρος ο Μπουμπένκο

Αμετακίνητος σε όσα είχε δηλώσει προ ημερών, παραμένει ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, αναφορικά με το ενδεχόμενο παραμονής στον κυανόλευκο πάγκο. Ο Σλοβάκος τεχνικός επανέλαβε στην καθιερωμένη …

Ηρακλής

Αμετακίνητος σε όσα είχε δηλώσει προ ημερών, παραμένει ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, αναφορικά με το ενδεχόμενο παραμονής στον κυανόλευκο πάγκο. Ο Σλοβάκος τεχνικός επανέλαβε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ότι δεν θα παραμείνει αν δεν υπάρχουν εγγυήσεις περί επίλυσης των προβλημάτων. «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι καινούριο να πούμε. Πάντως, δε θα ήθελα να μείνω σε μια ομάδα, που τα πράγματα δεν θα είναι ξεκάθαρα». 

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Ετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκουράστηκαν λίγο τα παιδιά. Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκουραστούν και ψυχολογογικά, καθώς τα τελευταία χρόνια σκέφτονται συνέχεια πως θα σωθούν. Είμαστε σοβαροί στις προπονήσεις και ετοιμαζόμαστε για τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα δύσκολο ματς, περιμένουμε πολύ κόσμο, με τον Παναθηναϊκό να θέλει ένα βαθμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλοί και ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά και το ότι είμαστε φορμαρισμένοι αυτή τη στιγμή. Και να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε συνέχεια. Θα κυνηγήσουμε την έκπληξη. Τα παιδιά είναι πιο ήρεμα τώρα. Πέρασαν καλά με τις οικογένειές τους το Πάσχα. Έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top