Στη μνήμη του Γκόικο

Μία ιδιαιτέρως τιμητική πρόσκληση έχει δεχτεί ο Ηρακλής. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα διοργανωθεί τουρνουά στο Τσάτσακ της Σερβίας, στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιόβαν Γκοΐκοβιτς. …

Ροπαλιές

Μία ιδιαιτέρως τιμητική πρόσκληση έχει δεχτεί ο Ηρακλής. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα διοργανωθεί τουρνουά στο Τσάτσακ της Σερβίας, στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιόβαν Γκοΐκοβιτς. Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος οι σύλλογοι που αγωνίστηκε ο «Γκόικο», δηλαδή ο Ερυθρός Αστέρας, η Τσάτσακ και η Τσουκαρίτσκι, με ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1996 και απομένει η θετική απάντηση του Ηρακλή για να συμπληρωθεί η τετράδα.


Στο περσινό τουρνουά, δεν κατέστη δυνατό να μεταβεί η ομάδα του Ηρακλή, αφού όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν υπήρχε ο χρόνος προετοιμασίας. Εστάλη τότε επιστολή από τα γραφεία της Μίκρας, μέσω της οποίας οι κυανόλευκοι δήλωναν την ηθική τους συμπαράσταση στην διοργάνωση και τη διάθεση συμμετοχής σε ανάλογες εκδηλώσεις από την επόμενη περίοδο. Ως απάντηση, οι διοργανωτές απέστειλαν έγγραφο μέσω του οποίου δήλωναν ότι ήδη έχουν συμπεριλάβει τον Ηρακλή στον σχεδιασμό του επόμενου τουρνουά.


Φέτος η πρόσκληση έχει φτάσει αρκετά νωρίς, αφού το σχετικό έγγραφο εστάλη πριν από περίπου δύο εβδομάδες και το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί αρχές Μαΐου. Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί επίσημη απάντηση από την πλευρά της κυανόλευκης ΠΑΕ. Ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής, Κώστας Ηλιάδης, έχει ενημερώσει –ως όφειλε- τον διοικητικό υπεύθυνο, Γιώργο Αγγελάκη και εκείνος με την σειρά του τον Ανδρέα Παντελή, ο οποίος με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη θα λάβει απόφαση (και) επί του συγκεκριμένου θέματος. Παράλληλα έχουν ενημερωθεί ποδοσφαιριστές και προπονητές να ετοιμάσουν τα διαβατήριά τους, αφού –εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου- η ομάδα θα λάβει μέρος στη διοργάνωση.


Την παρουσία του Ηρακλή στο τουρνουά, περιμένει με αγωνία και η σύζυγος του Γκοΐκοβιτς, Ξένια. «Ελπίζω να έρθει ο Ηρακλής. Θα είναι ότι καλύτερο να συμμετάσχει και ο Ηρακλής. Θα σημαίνει πολλά και για μένα και για τις κόρες μου. Είμαι βέβαια ότι θα το ήθελε και ο Γιόβαν, ο οποίος λάτρεψε τον Ηρακλή, τους οπαδούς του και την Θεσσαλονίκη. Μακάρι φέτος να έχουμε και τον Ηρακλή κοντά μας», δήλωσε στην BLUEARENA.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top