Πόσα χρήματα διέθεσε τελικά η ΠΑΕ Ηρακλής;

Ξεπεράστηκε το πρόβλημα που προέκυψε με την καταβολή ενός μέρους των οφειλομένων στα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Ανδρέας Παντελή έλεγε χθες ότι το πρόβλημα …

Ηρακλής

Ξεπεράστηκε το πρόβλημα που προέκυψε με την καταβολή ενός μέρους των οφειλομένων στα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Ανδρέας Παντελή έλεγε χθες ότι το πρόβλημα εντοπιζόταν στην τράπεζα και σήμερα (7/4) φρόντισε να τοποθετηθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των υπαλλήλων.


Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από την πλευρά του Κύπριου, η ΠΑΕ διέθεσε συνολικά 350.000 ευρώ σε ποδοσφαιριστές και στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Χρήματα που προήρθαν από την τσέπη και των δύο ανθρώπων που κινούν τα νήματα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή το τελευταίο χρονικό διάστημα. Του Αντώνη Ρέμου και του Ανδρέα Παντελή.

Το ρεπορτάζ όμως της BLUEARENA δεν επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του Κύπριου. Και αυτό διότι, το ποσό που μοιράστηκε συνολικά ήταν 200.000 ευρώ. Είναι αλήθεια ότι υπήρχε ένα διαδικαστικό πρόβλημα στη λίστα των στελεχών του ποδοσφαιρικού τμήματος και γι’ αυτό πληρώθηκαν σήμερα, σε αντίθεση με τους παίκτες που πληρώθηκαν την Μεγάλη Πέμπτη. Όσον αφορά την πηγή των χρημάτων, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της BLUEARENA, όλο σχεδόν το ποσό διατέθηκε από τον Αντώνη Ρέμο, ενώ περίπου 15.000 ευρώ ήταν η συνεισφορά του Παντελή. Χρήματα τα οποία είχε ο Κύπριος από τις προηγούμενες ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top