“Μπορούσε να συνεχίσει ο Ρουμελιώτης”

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Άρη. Στην αρχική του τοποθέτηση, ανέφερε ότι… «Είναι μια δύσκολη …

Ηρακλής

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Άρη. Στην αρχική του τοποθέτηση, ανέφερε ότι… «Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα, σκεφτόμουν μάλιστα μέχρι τελευταία στιγμή να μην μιλήσω ούτε τώρα. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο για έναν παίκτη να μιλά για εξωαγωνιστικά θέματα» και συνέχισε λέγοντας ότι… «Ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0 σετ και φαινόταν πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα και θα κερδίζαμε το παιχνίδι μέχρι την άσχημη στιγμή που είχαμε το συμβάν αυτό. Αρχικά δεν είχαμε καταλάβει οι παίκτες τι γινόταν και πιστεύαμε ότι ο αγώνας θα συνεχιζόταν μετά από μια μικρή διακοπή. Στα 23 χρόνια που είμαι στον χώρο του βόλεϊ, έχω δει πολλά, αλλά τελευταία πραγματικά συμβαίνουν πολύ άσχημα πράγματα και σίγουρα όλοι τα καταδικάζουμε 100% και κανείς δεν θέλει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στα γήπεδα, είναι άσχημα πράγματα αυτά».


Σε ερώτηση για την ανακοίνωση των παικτών του Ηρακλή, είπε : «Οι παίκτες του Ηρακλή αναλάβαμε μόνοι μας την πρωτοβουλία για την ανακοίνωση αυτή και εκφράσαμε την δυσαρέσκεια μας για όλα όσα έγιναν. Ο Νίκος Ρουμελιώτης σίγουρα έφαγε ένα αντικείμενο στο χέρι και σίγουρα πόνεσε αλλά πιστεύω ότι μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα. Παίζω τόσα χρόνια και έχω δει χειρότερα να γίνονται στα γήπεδα και να συνεχίζεται ο αγώνας, ο Νίκος Ρουμελιώτης διάλεξε την εύκολη λύση για να πάρει η ομάδα του το παιχνίδι στα χαρτιά αλλιώς δεν μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι, πιστεύω ότι μπορούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται».


Σχολιάζοντας την ενέργεια του οπαδού, ανέφερε: «Και ο οπαδός φυσικά πρέπει να τιμωρηθεί, δεν ξέρω πώς, αλλά πρέπει να τιμωρηθεί. Για παράδειγμα να του απαγορευτεί η είσοδος στα γήπεδα για ένα χρόνο, όχι όπως ακούω ότι γίνεται στο εξωτερικό για πάντα. Αν συμβεί αυτό και μείνει εκτός για ένα χρόνο δεν θα το ξανακάνει, στην Ελλάδα όμως υπάρχει ατιμωρησία δυστυχώς και συμβαίνουν αυτά. Για τον Ρουμελιώτη δεν θα πω άλλα, αυτός θα πει τα δικά του και εγώ τα δικά μου από εδώ και πέρα. Πιστεύω όμως ότι εγώ σε ανάλογη περίπτωση δεν θα έκανα το ίδιο, όλοι κρίνονται όμως από τις πράξεις τους εντός και εκτός γηπέδων».


Για την ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ που στέκεται στο πλευρό του Νίκου Ρουμελιώτη, ο οποίος τυγχάνει (…) να είναι αντιπρόεδρος του σωματείου, ο Μπαμπαλιούτας αποκάλυψε ότι…: «Δεν με ενημέρωσαν για την ανακοίνωση από τον ΠΑΣΑΠ. Ίσως να μην είμαι τόσο ενεργό μέλος εγώ. Έδειξαν πάντως μεγάλη ευαισθησία και γρήγορα για τον Ρουμελιώτη, που είναι και μέλος του ΔΣ και μάλλον φίλος με τα περισσότερα παιδιά εκεί. Σε ανάλογες περιπτώσεις δεν έδειξαν άμεσα τόσο μεγάλη ευαισθησία στον ΠΑΣΑΠ όπως π.χ. στην περίπτωση Κουζούνη. Αλλά εντάξει, ο Ρουμελιώτης είναι όνομα».


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ούτε οι υπόλοιποι παίκτες του Ηρακλή ήταν ενημερωμένοι για την ανακοίνωση.


Κλείνοντας, ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας μίλησε για την επόμενη μέρα του Ηρακλή : «Είναι πραγματικά δύσκολες στιγμές για τον Ηρακλή. Μην ξεχνάμε ότι εκκρεμεί ακόμη και η υπόθεση της τιμωρίας από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και θα μάθουμε τον Ιούνιο αν υπάρξει τιμωρία ή όχι. Αυτό θα στείλει την ομάδα ένα χρόνο πίσω, καθώς για να εκλείψει η τιμωρία θα πρέπει να έχει κερδίσει η ομάδα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι μεγάλη ζημιά για τον Ηρακλή, την πιο πετυχημένη ομάδα της τελευταίας δεκαετίας στο βόλεϊ. Η ομάδα πάει πίσω έτσι, αλλά θα περιμένουμε πρώτα τις αποφάσεις και θα δούμε τελικά τι θα γίνει. Σε περίπτωση τιμωρίας ο Ηρακλής θα έχει πρόβλημα να βρει χορηγούς την επόμενη χρονιά, αλλά και ξένους παίκτες καθώς δεν θα είναι στην Ευρώπη. Έχουμε αγωνία όλοι μας και μακάρι να πάνε όλα καλά. Όλοι οι παίκτες τώρα περιμένουμε τις αποφάσεις και θα αποφασίσουμε στην συνέχεια για το μέλλον μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top