Δεν “κατέβηκαν” στο φιλικό!

Ματαιώθηκε το φιλικό της ομάδας μπάσκετ με τον Πιερικό/Αρχέλαο Κατερινής. Ο λόγος; Η απόφαση των παικτών του Ηρακλή να μην συμμετάσχουν στο παιχνίδι, ως… “ένδειξη …

Ηρακλής

Ματαιώθηκε το φιλικό της ομάδας μπάσκετ με τον Πιερικό/Αρχέλαο Κατερινής. Ο λόγος; Η απόφαση των παικτών του Ηρακλή να μην συμμετάσχουν στο παιχνίδι, ως… “ένδειξη διαμαρτυρίας στα συνεχιζόμενα οικονομικά μας προβλήματα”, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από λίγα λεπτά.


“Σας γνωστοποιούμε ότι εμείς οι επαγγελματίες αθλητές του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. Ηρακλής αποφασίσαμε σήμερα να μην συμμετέχουμε στο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας εναντίον της ομάδας του Πιερικού/Αρχέλαου Κατερίνης, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας στα συνεχιζόμενα οικονομικά μας προβλήματα.


Οδηγηθήκαμε σε αυτήν μας την απόφαση εξαιτίας της παρατεταμένης απουσίας και των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων από την πλευρά της διοίκησης της ομάδας.


Οι προσπάθειες για την επίτευξη του στόχου της ανόδου θα συνεχιστούνε από την πλευρά του αγωνιστικού τμήματος, αλλά ο κίνδυνος μη επίτευξής του παραμονεύει λόγω της υπάρχουσας κατάστασης.


Υ.Γ. Εκ μέρους του αγωνιστικού τμήματος ζητάμε συγνώμη από την ομάδα του Πιερικού/Αρχέλαου Κατερίνης, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξαιτίας μας και τους ευχόμαστε να εκπληρώσουνε τους στόχους τους.


Ομόφωνα οι παίκτες του Ηρακλή”.

Σχετικά Άρθρα

Συρακόπουλος: “Οι καλαθοσφαιριστές θα χρειαστούν μεγάλο διάστημα για να επανέλθουν”

Μπάσκετ

Back to Top