Στεφανίδης – Τούμα αντίπαλοι στη Σουηδία

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια (κοντεύουν εννιά) ίσως όμως σε κάποιους η συγκεκριμένη φυσιογνωμία να θυμίζει εύκολα κάτι. Είναι ο Μπάμπης Στεφανίδης που στον …

Ροπαλιές

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια (κοντεύουν εννιά) ίσως όμως σε κάποιους η συγκεκριμένη φυσιογνωμία να θυμίζει εύκολα κάτι. Είναι ο Μπάμπης Στεφανίδης που στον Ηρακλή έπαιξε για τρεις σεζόν (από το 1998 μέχρι το 2001) και στο Πρωτάθλημα έκανε 14 συμμετοχές πετυχαίνοντας ένα γκολ. Συνολικά με τον Ηρακλή, σε όλες τις διοργανώσεις, σε επίσημα παιχνίδια, είχε 17 συμμετοχές και δύο γκολ.

Οπως είναι γνωστό, ο Στεφανίδης συνεχίζει από τότε (από το 2001) την καριέρα του στη Σουηδία όπου και έχει αλλάξει αρκετές ομάδες. Ο 29χρονος σήμερα Στεφανίδης (γεννημένος στις 8 Μαρτίου του 1981) παίζει στην Μπρομαποϊκάρνα και στο πρόσφατο παιχνίδι Πρωταθλήματος (31/3) τέθηκε αντιμέτωπος με μία από τις πρώην του ομάδες στη Σουηδία, την Τζουγκάρντεν.


Το παιχνίδι ήταν για την τρίτη αγωνιστική και ήταν εκτός έδρας για την ομάδα του Μπάμπη Στεφανίδη που πήρε έναν βαθμό, στο τελικό 0-0. Το συγκεκριμένο παιχνίδι συνέπεσε να είναι και το πρώτο του Σαρμπέλ Τούμα με την Τζουγκάρντεν. Ο Σουηδός μπήκε ως αλλαγή στο 81′ σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο ο Στεφανίδης δεν ήταν στο γήπεδο. Είχε ξεκινήσει βασικός, είχε αντικατασταθεί όμως στο 68′. Ετσι, οι δύο πρώην παίκτες του Ηρακλή δεν τέθηκαν αντιμέτωποι εντός γηπέδου.

Παρεμπιπτόντως, αυτός ο βαθμός από το 0-0 για την Τζουγκάρντεν ήταν ο πρώτος σε αυτά τα τρία παιχνίδια Πρωταθλήματος. Η Μπρομαποϊκάρνα έχει δύο βαθμούς.   

Σχετικά Άρθρα

Back to Top