«Κίτρινος πυρετός», με το βλέμμα στο αύριο…

Ένα επιπρόσθετο ενδιαφέρον, πέραν του αγωνιστικού παρουσιάζουν οι δύο τελευταίες υποχρεώσεις του Ηρακλή στη Super League 2009-2010. Αυτό, αν λάβουμε υπόψιν μας το γεγονός ότι …

Ηρακλής

Ένα επιπρόσθετο ενδιαφέρον, πέραν του αγωνιστικού παρουσιάζουν οι δύο τελευταίες υποχρεώσεις του Ηρακλή στη Super League 2009-2010. Αυτό, αν λάβουμε υπόψιν μας το γεγονός ότι με μία και μόνο κάρτα στις δύο αγωνιστικές, που απομένουν, κάποιος ή κάποιοι παίκτες του «Γηραιού» θα χάσουν την πρεμιέρα του επόμενου πρωταθλήματος, ή – ακόμη και – τις δύο πρώτες αγωνιστικές του.


Έχουμε και λέμε, λοιπόν:


Με ποινή δύο αγωνιστικών κινδυνεύει ο… έχων εννέα κάρτες (φημισμένος φέτος για αυτό και στοχευμένος από τους διαιτητές) Βικτοράς Γιάκομπ. Το ρουμανικό τανκ της ομάδας θα αγωνιστεί κόντρα στην Ξάνθη, με την ελπίδα να βγάλει τον αγώνα «ακιτρίνιστος» και – φυσικά – ακοκκίνιστος».


Επίσης, ο Τάσος Κατσαμπής, ο οποίος έχει συμπληρώσει εννέα κάρτες. Αν δεχτεί μία κόντρα σε Παναθηναϊκό ή Ξάνθη πάει για ποινή δύο αγωνιστικών.


Με δυο αγωνιστικές κινδυνεύει και ο Μανώλης Παπαστεριανός, ο οποίος έχει επτά κίτρινες, αλλά φαίνεται να τον… σώζουν οι… κοιλιακοί του. Δύσκολα η τεχνική ηγεσία θα τον χρησιμοποιήσει μέχρι τη λήξη της περιόδου, προστατεύοντάς τον, μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε προ ημερών στο Μόναχο.


Με ποινή μιας αγωνιστικής κινδυνεύει ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, ο οποίος είναι πλέον βασικός στα πλάνα του Μπουμπένκο, είτε ως δεξιός μπακ, είτε ως στόπερ.


Επίσης, ο Χάβι Μάρτος, ο οποίος φαίνεται ότι θα επανέλθει στο Ολυμπιακό Στάδιο, είτε ως δεξιός μπακ, είτε ως αριστερός, ελλείψει των Γιαννούλη (για τον οποίο το πρωτάθλημα με 10 κίτρινες έλαβε πρόωρο) και Μάρκες.


Ακόμη, ο Σεμπαστιάν «Πίτου» Γκαρσία, ο οποίος αναμένεται να βρει και πάλι θέση στα πλάνα της «κυανόλευκης» τεχνικής ηγεσίας, είτε στην δεύτερη τετράδα του «4-1-4-1», που εφαρμόζει ο Σλοβάκος κόουτς, είτε ως επιτελικός.


Επίσης, ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος, ο οποίος χρησιμοποιείται και σε ρόλο δεξιού μπακ, αλλά και ως αλλαγή.


Προτελευταίος ο Στέλιος Ηλιάδης, που είναι προωθημένος στο σχεδιασμό του προπονητή του και η θέση του «τραβά» τις κίτρινες.


Τέλος, ο Ντένις Επστάιν, ο οποίος ενδέχεται να ξαναβρεί θέση στην ενδεκάδα στην εκπνοή του πρωταθλήματος.


Για να δούμε, λοιπόν, ποιος ή ποιοι θα είναι οι… «τυχεροί»…


 


  

Σχετικά Άρθρα

Back to Top