Ιδού η απόδειξη (video)

Δυστυχώς για το Νίκο Ρουμελιώτη, το βίντεο αποδεικνύει περίτρανα τους ισχυρισμούς των ανθρώπων του Ηρακλή. Ότι δηλαδή έκανε θέατρο με σκοπό να πάρει ο Άρης …

Ηρακλής

Δυστυχώς για το Νίκο Ρουμελιώτη, το βίντεο αποδεικνύει περίτρανα τους ισχυρισμούς των ανθρώπων του Ηρακλή. Ότι δηλαδή έκανε θέατρο με σκοπό να πάρει ο Άρης την πρόκριση στα χαρτιά, εκμεταλλευόμενος την λανθασμένη ενέργεια ενός οπαδού.


Είναι ξεκάθαρο ότι το κουτάκι μπύρας, βρίσκει τον αρχηγό της εθνικής ομάδας, τουλάχιστον δέκα πόντους πάνω από τον αγκώνα. Εκείνος χρειάζεται κάποια δευτερόλεπτα για να αρχίσει τις κινήσεις που παραπέμπουν σε… ηθοποιό που πυροβολήθηκε από πίσω.


Φαίνεται ότι ήταν τόσο έντονος ο πόνος, που από το μπράτσο, το πρόβλημα μετακινήθηκε στον αγκώνα και λίγο κάτω από αυτόν. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι τόσο αυτός, όσο και ο συμπαίκτης του, Θανάσης Τερζής, έλεγαν ότι δεν μπορεί να λυγίσει τον αγκώνα. Πάνω στην ένταση μάλιστα, όπως δείχνει και η φωτογραφία, πιάνει ένα σημείο κάτω από τον αγκώνα.


«Έχει πρηστεί. Φοβάμαι ότι έσπασε», έλεγε στον γιατρό του αγώνα, ο οποίος –προς τιμήν του- δεν έπεσε υιοθέτησε τα λεγόμενα του Πατρινού. «Μου είπε ότι πονάει, αλλά εγώ δεν είδα κάτι. Ούτε εκδορές υπάρχουν, ούτε πρήξιμο. Θα πάει στο νοσοκομείο να εξεταστεί», δήλωσε στην κάμερα της ΕΤ3. Λίγο αργότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι εξετάσεις δεν έδειξαν το παραμικρό. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, επέστρεψε κανονικά στο σπίτι του, χωρίς να φοράει κανένα επίδεσμο στο χέρι.


Πιστεύουμε ότι ο αθλητικός δικαστής θα λάβει υπόψιν του το βίντεο και τις ιατρικές γνωματεύσεις. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε όλα είναι πιθανά…


Πατήστε εδώ για να παρακολουθήστε το βίντεο της διακοπής…

Σχετικά Άρθρα

Καλαϊτζίδης: «Είμαστε κοντά στο «μπαμ» με απόκτηση μεγάλου ξένου παίκτη!»

Βόλει

Βαμβακίδης: «Καθοριστική η συνεισφορά του κόσμου μέσω διαρκείας» (audio)

Βόλει

Καλαϊτζίδης: «Προχωράμε και η συμπαράσταση του κόσμου θα κρίνει τα πάντα»

Βόλει

Back to Top