«Σήκωσε μπαϊρακι» ο Τσίτας…

Ο Θωμάς Τσίτας δεν έδωσε «παρών» στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας Νέων του Ηρακλή, με συνέπεια οι υπέύθυνοι της «κυανόλευκης» Υποδομής να τον αναζητήσουν και …

Ακαδημία

Ο Θωμάς Τσίτας δεν έδωσε «παρών» στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας Νέων του Ηρακλή, με συνέπεια οι υπέύθυνοι της «κυανόλευκης» Υποδομής να τον αναζητήσουν και να διαπιστώσουν, ότι – χωρίς να εξασφαλίσει – την απαραίτητη άδεια από την ομάδα του βρίσκεται στην Ολλανδία και δοκιμάζεται από την Αϊντχόβεν ! Η ΠΑΕ Ηρακλής, μπορεί να μην είχε ειδοποιηθεί εγκαίρως απο τον ολλανδικό σύλλογο για το αιτημα δοκιμής του νεαρού παίκτη, ωστόσο – όπως αποδεικνυεται – ο ατζέντης, που εκανε το «κονέ», είχε ενημερώσει από νωρίς τον παίκτη, ο οποίος βρέθηκε από την περασμένη Δευτέρα στο Αϊντχόβεν, όπως ακριβώς επιθυμούσαν οι Ολλανδοί.

Αυτομάτως, η ΠΑΕ Ηρακλής απέστειλε έγγραφο στην ομάδα της Ολλανδίας, εξηγώντας ότι ο παίκτης μετέβη κρυφά και άνευ αδείας και ότι η ευθύνη για το γεγονός αυτό, αλλά και πιθανές συνέπειες βαρύνουν την Αϊντχόβεν. Τον Τσίτα αναμένει κλήση σε απολογία και – λογικά – «βαριά καμπάνα» με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά Άρθρα

Άκρας: «Ενθαρρυντικά τα πρώτα μηνύματα από την Ακαδημία» (audio)

Ποδόσφαιρο

Back to Top