Ντομπρασίνοβιτς: «Επί προσωπικού, τίποτε τώρα»

Δηλώσεις έκανε ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία του Ανδρέα Παντελή στον Ηρακλή. Οι δύο τους γνωρίζονται από την Ανόρθωση. Ο Ντομπρασίνοβιτς …

Διάφορα

Δηλώσεις έκανε ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία του Ανδρέα Παντελή στον Ηρακλή. Οι δύο τους γνωρίζονται από την Ανόρθωση. Ο Ντομπρασίνοβιτς ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Sport 103 fm, ότι… «έχω εξαιρετική σχέση με τον κ. Ανδρέα. Είμαστε φίλοι και μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Για το αν θα έρθω στον Ηρακλή δεν εξαρτάται από τον ίδιο αλλά από τον προπονητή της ομάδας με τον κ. Παντελή να αφήνει τον προπονητή της ομάδας του να αποφασίζει. Ωστόσο επί προσωπικού δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω για το τι προτάσεις έχω την στιγμή αυτή παρά μόνο όταν τελειώσει κάτι».

Ο 33χρονος μέσος ρωτήθηκε για το αν είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ηρακλή και το περασμένο καλοκαίρι. Σημείωσε: «Ναι αλλά ο κ. Μάκης Ψωμιάδης μου έκανε καλύτερη πρόταση και μου έδειξε περισσότερο από ότι η διοίκηση του Ηρακλή ότι με ήθελε στην ομάδα του».


Για το τι θεωρεί ότι ο Ανδρέας Παντελή μπορεί να δώσει στην ομάδα του Ηρακλή υπογράμμισε: «Πολλά. Πολλά. Και θα δείτε αποτελέσματα σε 2-3 χρόνια. Δεν μπορεί να περιμένετε θαύματα μετά από τρεις μήνες. Εύχομαι μία ανάλογη πορεία όπως στην Ανόρθωση αφού το κάτι παραπάνω θα είναι η κατάκτηση του Champions League».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top