“Ημέρα Θωμά Ζαχαριάδη”

Η αρχή έγινε. Η «ημέρα Θωμά Ζαχαριάδη» είναι πλέον γεγονός χάρη στη σπουδαία πρωτοβουλία που πήρε ο Σύλλογος Βετεράνων Ηρακλή. Η μνήμη ενός ανθρώπου που …

Ηρακλής

Η αρχή έγινε. Η «ημέρα Θωμά Ζαχαριάδη» είναι πλέον γεγονός χάρη στη σπουδαία πρωτοβουλία που πήρε ο Σύλλογος Βετεράνων Ηρακλή. Η μνήμη ενός ανθρώπου που έδωσε τόσα πολλά στον σύλλογο θα είναι πάντα ζωντανή.Στο Καυτανζόγλειο έγινε (1/4) φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Σύλλογο Βετεράνων του Ηρακλή και στον Σύλλογο Βετεράνων των Γρεβενών.

Πλέον, κάθε Μ.Πέμπτη θα είναι η «ημέρα Θωμά Ζαχαριάδη» για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι.

Η ιστορία να μην σβήνει ποτέ… Μάλιστα, όπως είπε στην “BLUEARENA” ο πρόεδρος των Βετεράνων του Ηρακλή, Κώστας Αϊδινίου, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δημοσιοποιηθεί και η μέρα που θα είναι η «ημέρα Οδυσσέα Τσιτάνα» ώστε να τιμάται η μνήμη ενός ακόμη ακούραστου εργάτη του Ηρακλή που τόσα έχει προσφέρει στον σύλλογο.


Ο Κώστας Αϊδινίου, είπε, μεταξύ άλλων, ότι… «προσπαθούμε να θυμόμαστε ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον Ηρακλή, πόσο μάλλον βεβαίως τον Θωμά Ζαχαριάδη. Κάθε πρωί πήγαινε σε διαφορετικό γυμνάσιο και έβλεπε τις αλάνες που έπαιζαν οι πιτσιρικάδες. Ερχόταν λοιπόν το απόγευμα που κάναμε προπόνηση και μου έλεγε… Κώστα, βρήκα και άλλο λαβράκι, εννοώντας βεβαίως ότι βρήκε κι άλλον παίκτη για τον Ηρακλή. Είχε μαζί του και δελτία και μόλις καταλάβαινε τις ικανότητες ενός παιδιού υπογράφανε και δελτίο. Στον Ηρακλή έφερε μεγάλους παίκτες. Θα ονοματίσω κάποιος με τον κίνδυνο βεβαίως να ξεχάσω αρκετούς αλλά είναι ενδεικτικό ότι αυτός έφερε τον Καφετζή, τον Χαλιαμπάλια, τον Φανάρα, τον Μαυρίδη, τον Κωφίδη, εμένα, τον Κουσουλάκη και άλλους τόσους».

Ο Αϊδινίου έβγαλε παράπονο. «Κι όμως αυτός ο άνθρωπος έφυγε πικραμένος. Δυστυχώς στην Ελλάδα ξεχνάνε τους ανθρώπους και αν ξεχνάμε την ιστορία μας υπάρχει πρόβλημα. Ο Θωμάς Ζαχαριάδης ήταν ένας άνθρωπος που δούλεψε για τον Ηρακλή και μόνο για τον Ηρακλή και δυστυχώς ανταμείφθηκε μόνο το 1/100 από αυτά που πρόσφερε. Όταν γέρασε, τον ξεχάσανε». Όπως είπε ο πρόεδρος των Βετεράνων του Ηρακλή η κηδεία του Ζαχαριάδη είχε γίνει με λεφτά των Βετεράνων.


Ο Αϊδινίου είπε ακόμη για τις δραστηριότητες του συλλόγου ότι… «θέλουμε να βοηθάμε και τους συνανθρώπους μας. Φοβάμαι πολύ ότι το υγιές κομμάτι του ποδοσφαίρου έχουμε μείνει εμείς, οι βετεράνοι».


-Ο κ.Αϊδινίου, στο περιθώριο των δηλώσεών του θέλησε να ευχαριστήσει τον Κώστα Χαϊτογλου και τον Νομάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη, για την προσφορά τους στη χθεσινή εκδήλωση και μεταξύ άλλων, σημείωσε την παρουσία των Καράογλου, Ορφανού και Καλαφάτη όπως και του Διονύση Ψωμιάδη.  

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top