Βασιλιάς στα… χαρτιά

Οι προκλητικός Νίκος Ρουμελιώτης και η λανθασμένη αντίδραση ενός οπαδού, καταστρέφουν μία ολόκληρη χρονιά. Το παιχνίδι με τον Άρη διακόπηκε οριστικά εις βάρος των κυανόλευκων, …

Ηρακλής

Οι προκλητικός Νίκος Ρουμελιώτης και η λανθασμένη αντίδραση ενός οπαδού, καταστρέφουν μία ολόκληρη χρονιά. Το παιχνίδι με τον Άρη διακόπηκε οριστικά εις βάρος των κυανόλευκων, διότι ένα αντικείμενο βρήκε τον αθλητή του Άρη και εκείνος υποστήριζε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι. Σε εκείνο το σημείο το σκορ ήταν 2-0 σετ υπέρ των κυανόλευκων και 10-10.


Όλα συνέβησαν στο τρίτο σετ και ενώ μέχρι εκείνο το σημείο, τα πάντα ήταν ήρεμα. Ο Ρουμελιώτης πήγε στο σημείο να επιχειρήσει σέρβις, μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή. Ο Φρέντι Μπρουκς ζήτησε τάιμ άουτ και ο Πατρινός γύρισε προς τους διαιτητές και τους φώναξε… “Βγάλτους όλους έξω”, υπονοώντας τους οπαδούς του Ηρακλή, οι οποίοι τον αποδοκίμαζαν, με αφορμή ορισμένες δηλώσεις που έκανε προσφάτως (“Για την επόμενη δεκαετία ο Άρης θα είναι ο βασιλιάς της πόλης στο βόλεϊ”). Προς το παρόν, είναι βασιλιάς στα… χαρτιά, διότι στο γήπδο φάνηκε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ταυτόχρονα, πέταξε με δύναμη τη μπάλα προς το μέρος τους, προκαλώντας την έκρηξη.


Επιστρέφοντας στο παρκέ, δέχτηκε ένα κουτάκι μπύρας πάνω από τον αγκώνα και δευτερόλεπτα αργότερα βρέθηκε στο έδαφος. Το οξύμωρο είναι ότι παρατηρώντας κανείς τον Ρουμελιώτη, θα διαπίστωνε ότι έδειχνε να έχει πρόβλημα σε διαφορετικό σημείο από αυτό που χτυπήθηκε. Έπιανε το χέρι του κάτω από τον αγκώνα, ενώ το αντικείμενο τον χτύπησε αρκετά εκατοστά πιο πάνω.


Ακολούθησε διακοπή αρκετών λεπτών και από τη στιγμή που ο Ρουμελιώτης επέμενε ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά και δεν μπορεί να συνεχίσει, οι διαιτητές αποφάσισαν την οριστική διακοπή του αγώνα εις βάρος του Ηρακλή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο φετινό παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, τραυματίστηκε παίκτης του Ολυμπιακού από ρίψη αντικειμένων, αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικα.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ


Στο σημερινό αγώνα μεταξύ Ηρακλή-Άρη στο γήπεδο της Μίκρας, σε διακοπή για τάιμ-άουτ στο 10-10 του τρίτου σετ κι ενώ το σκορ ήταν 2-0 (25-14, 25-23), ο αθλητής του Άρη Νίκος Ρουμελιώτης, κατευθυνόμενος προς τον πάγκο της ομάδας του πέταξε με δύναμη, επιδεικτικά, την μπάλα στους φιλάθλους του Ηρακλή.

Εκείνη τη στιγμή κανένας από τους δύο διαιτητές και τους τέσσερις επόπτες δεν αντελήφθησαν, όλως περιέργως, την αντιαθλητική αυτή συμπεριφορά, προκειμένου να επιβάλλουν την προβλεπόμενη στον αθλητή ποινή.

Όταν δόθηκε εντολή να ξεκινήσει το παιχνίδι, ο αθλητής Νίκος Ρουμελιώτης ευρισκόμενος στη θέση για σέρβις δέχθηκε από οπαδό του Ηρακλή ένα κουτάκι μπύρας. Σύμφωνα με το βίντεο του αγώνα, το κουτάκι τον βρήκε πάνω από τον αγκώνα του και κάτω από τον ώμο (στο μπράτσο).

Την συγκεκριμένη ενέργεια του οπαδού την καταδικάζουμε, δεν εκφράζει το σύνολο των φιλάθλων του Ηρακλή και την διοίκηση της ομάδας.

Ο αθλητής του Άρη αφού γύρισε να δει τί τον χτύπησε, για ευνόητους λόγους, έπεσε κάτω ισχυριζόμενος ότι τον χτύπησε στον αγκώνα.

Ο αγώνας διεκόπη, κλήθηκε ο γιατρός του αγώνα, ο οποίος εξέτασε τον αθλητή και απεφάνθη ότι ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται, αφού δεν φέρει καμία εκδορά και κανένα οίδημα, όπως αναφέρεται και στο φύλλο αγώνα.

Ο αθλητής ισχυρίστηκε ότι πονάει και δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται.
Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η συνάντηση.

Ύστερα από επιμονή του ΤΑΠ Ηρακλής ο αθλητής διεκομίσθη στο Νοσοκομείο ΄Αγιος Παύλος, προκειμένου να εξεταστεί και από δημόσιο γιατρό.

Ο αθλητής αφού εξετάστηκε αποχώρησε πεζός και χωρίς να έχει δεμένο το χέρι του.
Το ΤΑΠ Ηρακλής θα προσφύγει ενώπιον του αθλητικού δικαστή, της Ε.Φ.Ι.Π, καταγγέλλοντας τον Νίκο Ρουμελιώτη για δυσφήμιση του αθλήματος.

Επίσης η συμπεριφορά αυτή του Νίκου Ρουμελιώτη θα πρέπει να απασχολήσει και να προβληματίσει την ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ, διότι σήμερα ο αρχηγός της Εθνικής δυσφήμισε και διακωμώδησε το άθλημα.

Σχετικά Άρθρα

Η πικρή αλήθεια και ο κόσμος, που αρνείται να βοηθήσει…

Βόλει

Back to Top