Το βίντεο δικαιώνει τον Γιάκομπ (v)

Ο Βικτοράς Γιάκομπ έφτασε τα 10 γκολ, είναι ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή και για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι το δέσιμο που έχει με …

Ηρακλής

Ο Βικτοράς Γιάκομπ έφτασε τα 10 γκολ, είναι ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή και για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι το δέσιμο που έχει με τον κόσμο της ομάδας είναι πολύ ισχυρό.

Ο κόσμος φώναξε το όνομα του Ρουμάνου και μετά το τέλος του παιχνιδιού του Ηρακλή με τον ΠΑΣ, ο Γιάκομπ είπε ότι… “ένιωσα πολυ ωραία. Ευχαριστώ τον κόσμο για αυτό”.

Ο Γιάκομπ έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα, υπάρχουν πληροφορίες όμως που αναφέρουν ότι ήδη κάποιες ομάδες δείχνουν την τάση να ασχοληθούν με τον Ρουμάνο. Ο Γιάκομπ ρωτήθηκε για αυτό. “Θέλω να μείνω…”, αρκέστηκε να πει ενώ δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για την απόφαση του Δαλούκα να του δώσει και δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Κώτσιο.

Όσο για την αποβολή του στο χθεσινό παιχνίδι, είναι ξεκάθαρο ότι ο Δαλούκας κάνει λάθος, αφού στην εναέρια μονομαχία του με τον Κώτσιο, ο Γιάκομπ δεν κάνει ούτε απλό φάουλ. Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο του Περικλή Βασιλάκη στον τηλεοπτικό σταθμό “ΣΚΑΪ”

http://www.youtube.com/watch?v=tF7JgjsqqIM

Σχετικά Άρθρα

Ο Πάμπλο Λίμα, με το εξαιρετικό αριστερό και η γκολάρα του… (vid)

Ποδόσφαιρο

Σάκης Αναστασιάδης: “Λόγια, χωρίς έργα, για τον Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top