Επιστολή διαμαρτυρίας του ΠΑΣ

Σε… σύγχυση φαίνεται πως βρίσκεται η διοίκηση του ΠΑΣ, μετά την χθεσινή ήττα στο Καυτανζόγλειο. Οι Γιαννιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το πέναλτι που (λανθασμένα) …

Διάφορα

Σε… σύγχυση φαίνεται πως βρίσκεται η διοίκηση του ΠΑΣ, μετά την χθεσινή ήττα στο Καυτανζόγλειο. Οι Γιαννιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το πέναλτι που (λανθασμένα) δεν τους δόθηκε και υποστηρίζουν ότι ο Δαλούκας λίγες ημέρες νωρίτερα δεν έδωσε το «πέναλτι του αιώνα» υπέρ της Καβάλας, στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Άρη (ήταν πέναλτι), ξεχνώντας προφανώς το πέναλτι που δεν δόθηκε πριν μία εβδομάδα στον Ατρόμητο, στο μεταξύ τους παιχνίδι. Διότι η ανατροπή του Σαγκανόφσκι, ήταν το πιο κλασικό πέναλτι που δεν σφυρίχτηκε τη φετινή περίοδο. Παράλληλα, στην ανακοίνωση υπάρχουν υπονοούμενα για τα αποτελέσματα της Κυριακής, καθώς και για τους αγώνες που ακολουθούν. Διαβάστε και θα καταλάβετε:

«Από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος, επισημάναμε – αρκετές φορές είναι η αλήθεια- παράπονά μας από την, τουλάχιστον εχθρική, αντιμετώπιση που τύγχανε η ομάδα μας από τους ανθρώπους, που για ενενήντα λεπτά σε κάθε παιχνίδι ήταν υπεύθυνοι να εφαρμόζουνε, θεωρητικά πάντα σε ό,τι αφορά την ομάδα μας, τους κανόνες του. Οι κουβέντες έγιναν φωνές και ακολούθως κραυγές από μέρους μας, αλλά μάταια. Κερδίσαμε την συμπάθεια των φιλάθλων με ότι υπέστημεν, αλλά την απόλυτη αδιαφορία και περιφρόνηση αυτών, που θεσμικά, είχαν λόγο και δύναμη να δώσουνε λύση. Είμαστε δυσάρεστοι στη SUPERLEAGUE. Το δικό μας ήθος και η φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό από αυτό που θα «έπρεπε». Μήνυμα ελήφθη. Θα γίνουμε σοφότεροι. Σεβασμό στην αξιοπρέπεια μας ΚΑΙ ΜΟΝΟ, αποτελεί η εν λόγω αναφορά μας στον διαιτητή με τους περισσότερους ορισμούς φέτος στην Superleague. Ο εν λόγω, και ενώ δεν είδε «το πέναλτυ του αιώνα» στον αγώνα κυπέλλου της Καβάλας , επιβραβεύτηκε με νέο ορισμό εχθές ( μέσα σε τέσσερις μέρες δηλαδή) για να επαναλάβει τα ίδια. Εφάρμοσε τους ιδιαίτερους κανόνες που ισχύουν φέτος για την ομάδα μας, καθώς είναι προφανές ότι το «γκρέμισμα» ποδοσφαιριστή στην περιοχή και ενώ τούτος κινείται για γκόλ, δεν είναι πέναλτυ ΠΟΤΕ υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, (και δεν ξεχνούμε κύριε Δαλούκα τους ίδιους ιδιαίτερους κανόνες που εφαρμόσατε και στη Λιβαδειά), ενώ με τους ίδιους ιδιαίτερους κανόνες, έμεινε η ομάδα μας με δέκα παίκτες. Έτσι, με την πιστή εφαρμογή των ιδιαίτερων αυτών κανόνων (και άλλων που για οικονομία χώρου και μόνο αποσιωπούμε), διασφαλίστηκε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν η τελευταία ομάδα που έφυγε ηττημένη από το Καυτατζόγλειο για φέτος. Η ομάδα μας, την χρονιά που διανύουμε, κυνηγήθηκε και συκοφαντήθηκε, όσο καμία άλλη. Εισπράξαμε, χωρίς να το αξίζουμε, τον ψόγο της ομάδος προκαθορισμένων αποτελεσμάτων. Η ηγεσία του αθλητισμού δεν τολμά να δημοσιοποίησει τα πλήρη στοιχεία που της διαβιβάστηκαν από την FIFA. Φοβάται. Οι υποθέσεις θα τεθούν στο αρχείο, λόγω ελλείψεως στοιχείων και η κοινή γνώμη δεν θα μάθει ποτέ, ούτε πληροφοριακά, ποιοι και που ήταν ή όχι εμπλεκόμενοι. Πιστεύουμε δικαίως, γιατί αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν, αλλά και εάν συμβαίνουν δεν μπορούν να αποδειχθούν. Ως εκ τούτου, δεν συμμεριζόμαστε τις δηλώσεις του αθλητή της ομάδας μας κυρίου Ζαφειρόπουλου, περί αναξιόπιστου πρωταθλήματος. Ούτε τις δηλώσεις του για να προσέξει κανείς τα αποτελέσματα της υπόλοιπης χθεσινής αγωνιστικής. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει ότι με απόφαση της διοίκησης θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο δέκα Ευρώ, διότι τούτος όφειλε να γνωρίζει, ότι στην Ελλάδα των πέντε τελευταίων αγωνιστικών οι τυφλοί βλέπουν και οι ανάπηροι δεν περπατούν απλά, αλλά γίνονται Ολυμπιονίκες».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top