«Δούλεψα στις τελικές»

Ο Καρλίνιος μετρά πλέον και τις ασίστ. Μέχρι τώρα ο Βραζιλιάνος (σε όσα παιχνίδια έπαιξε) περιοριζόταν κυρίως στα ανασταλτικά του καθήκοντα, χωρίς να παίρνει πολλές …

Ηρακλής

Ο Καρλίνιος μετρά πλέον και τις ασίστ. Μέχρι τώρα ο Βραζιλιάνος (σε όσα παιχνίδια έπαιξε) περιοριζόταν κυρίως στα ανασταλτικά του καθήκοντα, χωρίς να παίρνει πολλές ατομικές πρωτοβουλίες.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα πάντως, όταν του δινόταν η ευκαιρία συμμετείχε περισσότερο στην οργάνωση του παιχνιδιού. Από δική του μπαλιά προς τον Βικτοράς Γιάκομπ ήρθε και το γκολ από τον Ρουμάνο.

Ο Καρλίνιος, μιλώντας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας (29/3) είπε για τη φάση ότι… «είχα δουλέψει τις τελικές προσπάθειες και βγήκε μέσα στο παιχνίδι». Για το παιχνίδι είπε ότι… «αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο παιχνίδι που θέλαμε τους τρεις βαθμούς και είχαμε δουλέψει πολύ σκληρά».

Πρόσθεσε ακόμη ότι… «από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα κοιτούσαμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πλέον πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Παναθηναϊκό για πολλούς λόγους».

Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top