“Θα μείνω αν…”

Ξεκάθαρη θέση στο ερώτημα που του τέθηκε για την παραμονή του στον κυανόλευκο πάγκο, πήρε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο.«Αυτή η ερώτηση εκτός του ότι είναι δύσκολη, …

Ηρακλής

Ξεκάθαρη θέση στο ερώτημα που του τέθηκε για την παραμονή του στον κυανόλευκο πάγκο, πήρε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο.

«Αυτή η ερώτηση εκτός του ότι είναι δύσκολη, είναι ερώτηση για κάποιον άλλο. Κι αν αυτός ο άλλος βέβαια με καλέσει, πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου. Με λίγα λόγια, πρέπει πρώτα να υπάρξει συμφωνία μεταξύ μας, διότι είναι ξεκάθαρο, πως ο οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να σκέφτονται την δουλειά τους και μόνον αυτή».


Για την εικόνα του παιχνιδιού, είπε ότι… «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη και βεβαίως μπορούμε να πούμε ότι σωθήκαμε, κάτι που ήταν και ο βασικός μας στόχος. Δεν παίξαμε καλά, είχαμε όμως μεγάλη θέληση και πάθος για να κερδίσουμε», ενώ κάλυψε τον Γιάκομπ για την αποβολή: «Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό από τους διαιτητές απέναντι στον Γιάκομπ. Δεν είναι δίκαιο. Ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά αυτό πλέον είναι δύσκολο, διότι σε κάθε αγώνα είναι πιεσμένος. Τι έγινε δηλαδή σήμερα για να πάρει δύο κάρτες; Σε άλλα παιχνίδια τιμωρήθηκε σωστά, όμως πλέον αγωνίζεται με φόβο».

Σχετικά Άρθρα

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top