Αρχηγού παρόντος… Λέκι απόντος

Χωρίς τον Ματίας Λέκι, τον Χάβι Μάρτος, τον Αντρέ Μάρκες, τον Μανώλη Παπαστεριανό και τον Νούνο Πιλότο θα παραταχθεί αύριο (28/03) ο Ηρακλής κόντρα στον …

Ηρακλής

Χωρίς τον Ματίας Λέκι, τον Χάβι Μάρτος, τον Αντρέ Μάρκες, τον Μανώλη Παπαστεριανό και τον Νούνο Πιλότο θα παραταχθεί αύριο (28/03) ο Ηρακλής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο αρχηγός, Τάσος Κατσαμπής, μπορεί να ταλαιπωρείται ακόμη από ίωση, αλλά θεωρείται ότι – για μια ακόμη φορά – θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Πιο αναλυτικά, με δυσάρεστη εξέλιξη της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε στην Μίκρα, λίγο μετά το μεσημέρι, η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Λέκι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό από τη χθεσινή προπόνηση, όμως σήμερα αυτές εντάθηκαν, με συνέπεια να μην μπορεί να προπονηθεί και να τεθεί εκτός μάχης.

Ο Κατσαμπής είχε πυρετό από την ίωση, που τον ταλαιπωρεί, προφυλάχθηκε, αλλά συμμετέχει κανονικά στην αποστολή και εκτιμάται ότι αύριο θα είναι απύρετος και θα αγωνιστεί χωρίς πρόβλημα.

Κατά τα άλλα, Mάρτος, Mάρκες, Παπαστεριανός συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα και ο Πιλότο τη θεραπεία.

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο αποφάσισε να συμπεριλάβει είκοσι (20) ποδοσφαιριστές στην αρχική αποστολή της ομάδας, από τους οποίους θα καταλήξει αύριο, πριν τον αγώνα στην τελική 18άδα:

Φερνάντες, Μπαντής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Ιωαννίδης, Γιαννούλης, Σαρακατσάνος, Κατσικάς, Περπερίδης, Ηλιάδης, Κονέ, Μάρα, Kομπαγιάσιi, Ριμόλντι, Γκαρσία, Καρλίνος, Mιλάνο, Eπστάιν, Γιάκομπ, Γιάντσης.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top