Πρώτη επαφή με Λέκι

Επαφές με ποδοσφαιριστές και προμηθευτές έχει από το πρωί ο Ανδρέας Παντελή στα γραφεία της Μίκρας, με στόχο να βρεθεί φόρμουλα αποπληρωμής των οφειλομένων. Μεταξύ …

Ηρακλής

Επαφές με ποδοσφαιριστές και προμηθευτές έχει από το πρωί ο Ανδρέας Παντελή στα γραφεία της Μίκρας, με στόχο να βρεθεί φόρμουλα αποπληρωμής των οφειλομένων. Μεταξύ αυτών που συνάντησε ο Κύπριος, ήταν ο Ματίας Λέκι. Το συμβόλαιο του Αργεντινού αμυντικού ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους.

Όπως είχε αποκαλύψει η BLUEARENA, ο εκπρόσωπός του έχει δεχτεί κρούση από τον Άρη, ενώ την περίπτωσή του παρακολουθεί και ο ΠΑΟΚ, εφόσον τεθεί θέμα αποχώρησης του Μπρούνο Τσιρίλο ή του Πάμπλο Κοντρέρας. Η πρώτη πάντως –χρονικά- ομάδα που εκδήλωσε ενδιαφέρον, ήταν η ΑΕΚ, με την οποία έκανε προπονήσεις αλλά δεν υπέγραψε ο Λέκι, ένα χρόνο νωρίτερα.

Στη συζήτηση που είχε ο Παντελή με τον ποδοσφαιριστή, του εξέφρασε την επιθυμία της ομάδας να παραμείνει στο ρόστερ και την επόμενη περίοδο. Μετά το Πάσχα θα γίνει νέα συνάντηση, στην οποία θα κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση στον Λέκι.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top