Ο Ολυμπιακός “χτυπάει” Ντάνι Φερνάντες

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει τον Ντάνιελ Φερνάντες και ήδη έχει χτυπήσει την πόρτα της Μπόχουμ. Η αποκάλυψη έρχεται από την πορτογαλική εφημερίδα Α Βola, …

Ηρακλής

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει τον Ντάνιελ Φερνάντες και ήδη έχει χτυπήσει την πόρτα της Μπόχουμ. Η αποκάλυψη έρχεται από την πορτογαλική εφημερίδα Α Βola, η οποία αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας που αγωνίζεται στον Ηρακλή με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της περιόδου, αποτελεί βασικό στόχο των “ερυθρόλευκων”.

Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει ότι στον Ολυμπιακό θεωρείται ιδανικός αντικαταστάτης του Αντώνη Νικοπολίδη. Το συμβόλαιο του με την Μπόχουμ ολοκληρώνεται το 2012 και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει και τη νέα περιόδο στο Καυτανζόγλειο.

Το… λαβράκι του Ιανουαρίου, θα κοστίσει ελάχιστα χρήματα στον Ηρακλή (περίπου 60.000 ευρώ), αφού η συμφωνία που είχε κάνει ο Ηλίας Πουρσανίδης με την διοίκηση της Μπόχουμ, προέβλεπε ότι η γερμανική ομάδα θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του ετήσιου συμβολαίου του.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το δημοσίευμα

Σχετικά Άρθρα

Για μία ακόμη φορά, εισροή υδάτων στον υπόγειο χώρο της Μίκρας…

Ποδόσφαιρο

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Back to Top