Με το καλό του πρόσωπο για το διπλό

Διπλός ο στόχος για τον Ηρακλή στο αυριανό παιχνίδι (27/3-15:00) με τη Δάφνη στην Αθήνα. Πρωτίστως, οι κυανόλευκοι χρειάζονται τη νίκη απέναντι στην έμπειρη αθηναϊκή …

Ηρακλής

Διπλός ο στόχος για τον Ηρακλή στο αυριανό παιχνίδι (27/3-15:00) με τη Δάφνη στην Αθήνα. Πρωτίστως, οι κυανόλευκοι χρειάζονται τη νίκη απέναντι στην έμπειρη αθηναϊκή ομάδα, αφετέρου θέλουν να εμφανίσουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Αυτή την ώρα, διεξάγεται η τελευταία προπόνηση της ομάδας, και σε μερικές ώρες θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την πρωτεύουσα. Οι δυσκολίες που κρύβει ο αγώνας με τη Δάφνη είναι γνωστές. Πρόκειται για μια έμπειρη ομάδα., με καλό ρόστερ που στην έδρα της είναι ιδιαίτερα δυνατή με εννέα νίκες και δύο μόλις ήττες.

Τα προβλήματα, για άλλη μια φορά δε λείπουν για τον Λευτέρη Κακιούση και τους συνεργάτες του. Ο Σάββας Καμπερίδης δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του ούτε σε αυτόν τον αγώνα, ενώ ο Αλέξης Τσαμάτος θα ταξιδέψει στην Αθήνα και το αν θα αγωνιστεί θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή και αναλόγως με την εξέλιξη του αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Σούλερ: “Ευγνωμονώ τον Ηρακλή – Μου επέτρεψε να χαρώ το μπάσκετ”

Μπάσκετ

Μανώλογλου: “Με συστηματική δουλειά αποφύγαμε τους βαρείς τραυματισμούς”

Μπάσκετ

Back to Top