“Κυανόλευκη” μπουτίκ: Mε κληρώσεις και Χάβι Μάρτος

To IRAKLIS F.C. FAN SHOP, έτοιμο να γιορτάσει με “κυανόλευκους” ρυθμούς το Πάσχα, πλήρως ανανεωμένο σε επίπεδο διαθέσιμων προϊόντων, και με προσφορές σε πολλά είδη, …

Ηρακλής

To IRAKLIS F.C. FAN SHOP, έτοιμο να γιορτάσει με “κυανόλευκους” ρυθμούς το Πάσχα, πλήρως ανανεωμένο σε επίπεδο διαθέσιμων προϊόντων, και με προσφορές σε πολλά είδη, περιμένει τους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ και την Κυριακή 28/03, προκειμένου να τους διαθέσει τα πρωτότυπα και γνήσια “κυανόλευκα” (και πασχαλινά) είδη του, στο περιθώριο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Να σημειωθεί ότι το IRAKLIS F.C. FAN SHOP θα λειτουργήσει ΚΑΙ το Σάββατο 27/03, από τις 11:00 έως τις 16:00, προκειμένου να προμηθεύει και τα εισιτήρια του αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΣ Γιάννινα στον κόσμο της ομάδας.


Την Κυριακή 28/03, ωστόσο, το IRAKLIS F.C. FAN SHOP θα λειτουργήσει από τις 11:00 έως και μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, διαθέτοντας και εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Να σημειωθεί ότι η Κυριακή 28/03, είναι μέρα κληρώσεων για την ‘κυανόλευκη’ μπουτίκ, καθώς, όσοι αγοράσουν προϊόντα της, θα λάβουν μέρος σε κλήρωση, η οποία θα αφορά σε τέσσερις (4) κατηγορίες σπουδαίων δώρων:

Ενα (1) Radio-CD-MP3 αυτοκινήτου, CLARION, τελευταίας τεχνολογίας.

Δύο (2) αυθεντικά μπουφάν PUMA της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Δέκα (10) γνήσια, συλλεκτικά κασκόλ της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Δέκα (10) πασχαλινά αυγά της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Η κλήρωση θα διενεργηθεί στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν από τα μεγάφωνα του Καυτανζογλείου, με το τέλος του αγώνα, προκειμένου να ενημερωθούν και για την παραλαβή των δώρων τους.

Το πασχαλινό happening του IRAKLIS F.C. FAN SHOP δεν ολοκληρώνεται εκεί. Ο Javi Martos θα βρίσκεται στο κατάστημα από τις 17:00 της Κυριακής 28/03, μέχρι την ώρα του παιχνιδιού και θα έχει την ευκαιρία να γνωριστεί, να συνομιλήσει και να μοιράσει αυτόγραφα στους μικρούς φίλους της ομάδας. Παράλληλα, έχει προβλεφθεί η παρουσία φωτογράφου, προκειμένου να φωτογραφηθούν με τον Ισπανό παίκτη, όσοι το επιθυμούν.

IRAKLIS F.C. FAN SHOP, ανοικτό και την Κυριακή 28/03 (11:00 έως και μετά τη λήξη του αγώνα), με κληρώσεις σημαντικών δώρων για τυχερούς φίλους της ομάδας, που θα προμηθευθούν προϊόντα του, με τον Μανώλη Παπαστεριανό και εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top