“Το πιο σημαντικό της χρονιάς”

Το καμπανάκι του κινδύνου έκρουσε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, στην καθιερωμένη του συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ. Δεν δίστασε να το χαρακτηρίσει ως το σημαντικότερο της …

Ηρακλής

Το καμπανάκι του κινδύνου έκρουσε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, στην καθιερωμένη του συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ. Δεν δίστασε να το χαρακτηρίσει ως το σημαντικότερο της χρονιάς, αφού ενδεχόμενο νίκη ισοδυναμεί -μαθηματικά- με σωτηρία. Παράλληλα έδωσε ασίστ στη διοίκηση για έναρξη συζητήσεων περί της παραμονής του.


Για την εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη: “Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο υπήρχε αλλαγή σκέψης σε όλη την ομάδα. τα παιδιά είχαν καταλάβει πως ο δρόμος που πηγαίναμε δεν ήταν σωστός. Όλη την εβδομάδα ετοιμαζόμασταν για καλύτερη απόδοση. Αν και δεχθήκαμε πάλι γκολ στην αρχή παίξαμε καλύτερα στην συνέχεια απέναντι στον Ατρόμητο και δείξαμε χαρακτήρα ότι δεν μας πείραξε έχοντας την θέληση να το γυρίσουμε. Και σε όλο το παιχνίδι η απόδοσή μας συνεχώς ανέβαινε. Δεν ήταν μόνο αυτά τα γκολ που βάλαμε αλλά δημιουργήσαμε και άλλες φάσεις”.


Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ: “Το πρώτο που ήθελα από την αρχή ήταν να σωθεί η ομάδα. Τώρα μας περιμένει ο σημαντικός αγώνας με τα Γιάννενα και νιώθω ότι είναι το σημαντικότερο παιχνίδι που μας περιμένει. Θέλουμε να νικήσουμε, θέλουμε να καταφέρουμε 100% την κατηγορία για να είμαστε μετά ήρεμοι για τα επόμενα παιχνίδια. Η ομάδα μας και οι παίκτες μας έχουν αποκτήσει την νοοτροπία του νικητή και θα πρέπει να έχουνε σταθερή απόδοση. Και βεβαίως αν καταφέρουμε την σωτηρία θα κοιτάξουμε μπροστά και τι μπορούμε ακόμη να κάνουμε. Το τι θα κάνει η ομάδα του ΠΑΣ στο κύπελλο, είναι προβλήματα για τα Γιάννενα. Εμείς έχουμε ως μόνο στόχο να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό και να πάρουμε την νίκη που είναι ξεκάθαρο ότι την θέλουμε”.


Για το αν είναι τελικός ο αγώνας: “Στον Εργοτέλη ήταν πάρα πολύ σημαντικοί οι βαθμοί που πήραμε. Πλέον όμως δεν ξέρουμε πόσους βαθμούς θα πάρουνε οι ομάδες που είναι πάνω από μας με αυτές που είναι από κάτω μας. Γι’ αυτό και μαθηματικά αν δεν πάρουμε κάτι μπορεί να έχουμε και εμείς πρόβλημα στην συνέχεια. Από την Δευτέρα μιλάμε συνεχώς με τα παιδιά. Και οι παίκτες και εμείς οι προπονητές θα πρέπει να καταλάβουμε ότι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη έχει περάσει στην ιστορία. Εμείς ετοιμαζόμαστε πλέον για το επόμενο παιχνίδι με κανέναν μας να μην ζει για το προηγούμενο παιχνίδι. Και σκεφτόμαστε και για τους φιλάθλους μας και τους χρειαζόμαστε να βρίσκονται στο γήπεδο και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μία πολύ καλή ατμόσφαιρα. Αλλά η σκέψη μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί και στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη. Οι παίκτες θα πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν την δουλειά τους χωρίς να τίθεται θέμα δοκιμής κάποιου. Η θέση στην ενδεκάδα δεν δίνεται τόσο εύκολο αλλά θα πρέπει να δείξουνε ότι αξίζουνε να βρίσκονται σε αυτήν. Το σύνολο όλων στην ομάδα θα πρέπει να δουλέψουν για να ανακτήσει η ομάδα του Ηρακλή τον σεβασμό της και από όλες της ομάδες ότι υπάρχει ένας δυνατός Ηρακλής και δεν θα μπορούνε να κερδίζουν εύκολα”.


Για την παραγωγικότητα της επίθεσης της ομάδας του στα εκτός έδρας παιχνίδια της σε σχέση με τα εντός: “Δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Αλλά όμως οι παίκτες μας μάλλον νιώθανε περισσότερο την πίεση στα εντός έδρας παιχνίδια. Ωστόσο δουλεύουμε για να έχουμε σταθερότητα ώστε να έχουμε ανάλογη απόδοση και εντός έδρας. Είναι μάλλον ότι οι ομάδες έρχονται να παίξουνε με κάποια ειδική τακτική”.


Για την επόμενη χρονιά: “Είναι μία ερώτηση μάλλον για την επόμενη εβδομάδα αν βέβαια κάποιος πρώτα με καλέσει. Την στιγμή αυτή όμως το μόνο που σκέφτομαι είναι ο αγώνας της Κυριακής”.

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top