“Με έχει βοηθήσει πολύ ο Μπουμπένκο”

Ο Παναγιώτης Κονέ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero”. Στην αρχική του τοποθέτηση, υπογράμμισε: “Μαθηματικά δεν έχουμε εξασφαλιστεί ακόμη και έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Κονέ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero”. Στην αρχική του τοποθέτηση, υπογράμμισε: “Μαθηματικά δεν έχουμε εξασφαλιστεί ακόμη και έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τα Γιάννενα, που παλεύουν για την σωτηρία τους και σίγουρα θέλουν πάρα πολύ τους βαθμούς. Και εμείς όμως θέλουμε την νίκη για να εξασφαλιστούμε και να κάνουμε καλό Πάσχα. Θέλουμε στην συνέχεια νίκες για να κλείσουμε με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα και να βάλουμε τις βάσεις για να κάνουμε κάτι πολύ καλύτερο στην επόμενη σεζόν. Θέλουμε λοιπόν να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να κάνουμε καλές εμφανίσεις και φυσικά να κάνουμε κι άλλες νίκες στην συνέχεια. Με τα Γιάννενα θα κυνηγήσουμε την νίκη, θα πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα του Παναθηναϊκού και μετά με την Ξάνθη θέλουμε επίσης να κερδίσουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας”.

Για την συμβολή του Γιόζεφ Μπουμπένκο στην αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας είπε: “Η ομάδα έχει δέσει, ξέρει ακριβώς τι θέλει και τι κάνει μέσα στο γήπεδο, ο κ. Μπουμπένκο διόρθωσε πολλά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Η ομάδα λειτουργεί καλύτερα σε όλες τις γραμμές, είμαστε πιο ομαδικοί τώρα, έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο που είναι σε θέση να αντεπεξέλθει με θετικό τρόπο είτε εντός έδρας είτε εκτός έδρας”.

Για την προσωπική του απόδοση και παρουσία, ανέφερε: “Προσπαθώ να βρω τον δρόμο μου και από ένα ταλέντο που όλοι έλεγαν ότι είμαι, να εξελιχθώ σε ένα καλό ποδοσφαιριστή. Προσπαθώ πάρα πολύ στις προπονήσεις ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι με στηρίζει πάρα πολύ ο κόσμος της ομάδας αλλά και οι συμπαίκτες μου. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνω μέσα στο γήπεδο και προσπαθώ να δείξω την αξία μου, έχω 1 χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον Ηρακλή και δεν με απασχολεί ακόμη το θέμα της ανανέωσης”.

Για την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, δήλωσε: “Ο Ηρακλής εδώ και 4 χρόνια παλεύει συνεχώς για την σωτηρία του και αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί, όλοι όσοι είμαστε στον Ηρακλή θέλουμε να έχει η ομάδα ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να κλείσουμε με θετικό τρόπο την χρονιά. Στον 1ο γύρο δεν τα πήγαμε καλά, ίσως γιατί μας επηρέασαν πολύ τα διοικητικά προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα, στον 2ο γύρο εμείς οι παίκτες αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μόνο με το αγωνιστικό, να μείνουμε ανεπηρέαστοι από όλα μέσα στο γήπεδο και να κάνουμε το καλύτερο για τον Ηρακλή”.

Τέλος ο Κονέ μίλησε για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: “Τελευταία αγωνίζομαι ως δεξιό χαφ, ο κ. Μπουμπένκο με έχει βοηθήσει πολύ να μάθω αυτή την θέση και νομίζω ότι μου ταιριάζει ενώ πιο πριν αγωνιζόμουν πίσω από τον επιθετικό της ομάδας”.

Σχετικά Άρθρα

Λεονίδης: “Αγορά – πακέτο ποδoσφαίρου, βόλεϊ και άλλων Τμημάτων” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top