Για το πρώτο βήμα (Ηρακλής-Άρης, 24/3, 19.00, BLUEARENA-LIVE)

Σε μία σεζόν όπου ήδη οι στόχοι της Ευρώπης αλλά και του κυπέλλου έχουν χαθεί, ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται …

Ηρακλής

Σε μία σεζόν όπου ήδη οι στόχοι της Ευρώπης αλλά και του κυπέλλου έχουν χαθεί, ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται μέσω των πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Η πρώτη φάση ξεκινά την Τετάρτη στη Μίκρα (24/3, 19.00), όπου οι κυανόλευκοι θα υποδεχτούν με πλεονέκτημα έδρας τον Άρη.

Στόχος των παικτών του Φρέντι Μπρουκς είναι το 1-0 στις νίκες που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση τους στα ημιτελικά της Α1 Ανδρών. Η προετοιμασία τους ολοκληρώνεται με μία απογευματινή προπόνηση αλλά και παρακολούθηση βίντεο.

Ο προπονητής του Γηραιού, δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον Άρη. Μας έχει απομείνει ένας στόχος από δω και πέρα και αφορά την πρόκριση μας στον τελικό του πρωταθλήματος. Πρέπει να νικήσουμε την Τετάρτη και να κάνουμε το 1-0 στη φάση αυτή, το θέλουμε πολύ. Χρειάζεται να προσπαθήσουμε για να τα καταφέρουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top